Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Rizoto z tlačenky

0.0
Rizoto z tlačenky

Potřebné ingredience

1/2 kg nebo 1 kg tlačenky, zelenina (mražená či čerstvá), rýže, olej, koření, sůl, cibule

Postup přípravy

Cibuli nakrájíme na drobnější kusy, osmahneme na oleji, přidáme zeleninu, já miluju kukuřičku a hrášek, chvilinku restujeme a pak přidáme na kostičky nakrájenou tlačenku. Chvíli micháme, sulc se totiž za chvíli rozpustí, okořeníme a osolíme dle chuti (ale před přidáním soli nutno ochutnat, někdy bývájí tlačenky hodně slané), pak přidáme uvařenou rýži, zamícháme, kdo chce, může ještě chvíli míchat na ohni, a servírujeme. Rizoto není suché, je takové jakoby \"mokré\" a výborně chutná se sladkokyselou okurkou:-)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Jia 25. 1. 2009, 18:55
Zajímavý nápad (Y) (Y) (Y)!
kočičák 25. 1. 2009, 20:59
@Jia Nevěřila jsem, že to bude dobrý, když jsme to doma se ségrou dělaly, ale fakt to je (jidlo) (zajic)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie