(recept
si oblíbilo 7 návštěvníků)
SÝRY NA ŠPÍZU
Potřebné ingredience
Různé druhy sýrů, já dávala eidam 30%, hermelín, tvarůžky a nivu(ta být nemusí), bohatě stačí jen ty tři druhy:-).
Postup přípravy
Nic převratného, určitě znáte, ale je to velmi rychlá, sytá a navíc óóóbr mňamka.
Na špíz střídáme sýry, pak obalíme v trojobalu a nebo těstíčku a smažíme. Obaluju raději 2x, ať sýr tolik nevyteče.
Bohužel mám foto jen počátečního výtvoru:-), pak jsem už nestíhala, rychle jsme to snědli:-))).
Na špíz střídáme sýry, pak obalíme v trojobalu a nebo těstíčku a smažíme. Obaluju raději 2x, ať sýr tolik nevyteče.
Bohužel mám foto jen počátečního výtvoru:-), pak jsem už nestíhala, rychle jsme to snědli:-))).
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Jaruš53
(upraveno)
6. 2. 2009, 20:32
Haničko, je to vynikající receptík. Dělám to taktéž doma a je to velice oblíbené jídlo. Pouze mezi to ještě vkládám na takové kostky lanšmíd. Doporučuji, je to výborné.
hanulesla
(upraveno)
7. 2. 2009, 18:55
@Jaruš53
Jarmilko vynikající bašta to je, máte pravdu a s tím lunchem to nemusí být taky špatné, díky za doporučení
VeronikaB
(upraveno)
6. 2. 2009, 14:18
Dobrý den Hani, jednou jsem si toto dala v restauraci a bylo to výborné. Jenom nevím v čem to smažit, přijde mi to dost velký na pánev
hanulesla
(upraveno)
6. 2. 2009, 19:38
@VeronikaB
Ahojte Květko , my jsme si to s mužíčkem dávali taktéž kdysi dávno v jedné restauračce a od té doby jsme to nějak opomněli. Moje sestra to dělává a tak mě nalákala, že jsem to zkusila taky a je to opravdu vynikající . Smažila jsem v pánvi, úplně klasických rozměrů, zas tak velké to není, tedy dle toho, jak dlouhé máte jehle a nebo špilky. Tak vyzkoušejte a písnite, jak se vám to povedlo a jak vám chutnalo