Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

milánské bifteky

0.0
milánské bifteky

Potřebné ingredience

plátky vepřového masa,sádlo,4 cibule,hovězí bujón,sůl ,pepř

Postup přípravy

plátky vepřového masa naklepeme.
do skleněného zapékacího pekáče dáme na dno asi půl centimetru vody,posypeme to hovězím bujonem a dáme velkou lžíci sádla.
položíme plátky masa a osolíme a opepříme.
nakonec na maso dáme cibuli nakrájenou na slabá kolečka,musí tam být velká vrstva cibule nejméně 3 centimetry,ale může být i mnohem víc.
pekáč přikrejeme a dáme péct.
jako příloha jsou vhodné brambory,hranolky,krokety a nebo bramborová kaše.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie