OVOCNÝ ČAJ
Potřebné ingredience
1 kg bobulového letního ovoce (rybíz, maliny, ostružiny), 50 - 80 dkg pískového cukru, 1 balíček vanilkového cukru, rum
Postup přípravy
Do hrnce s vodou dáme ovoce a cukr a vše vaříme asi 10 minut.
Přidáme vanilkový cukr a rum (cca 7 lžic).
Dáme do sklenic a sterilujeme 20 minut na 80 st.
Až na čaj dostaneme chuť, stačí si dát do hrnku 3 lžičky směsi (podle chuti) a zalijeme horkou vodou.
Přidáme vanilkový cukr a rum (cca 7 lžic).
Dáme do sklenic a sterilujeme 20 minut na 80 st.
Až na čaj dostaneme chuť, stačí si dát do hrnku 3 lžičky směsi (podle chuti) a zalijeme horkou vodou.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé