Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept

Plátky Bonaparte

0.0
Plátky Bonaparte

Potřebné ingredience

Ingredience:
4 libové vepřové plátky,
100 g žampionů,
1 dcl červeného vína,
1 lžíce kečupu,
máslo na smažení,
mouka na obalování,
vejce na volská oka,
2 panáky koňaku (jeden do sebe na kuráž :),
sůl,
pepř

Postup přípravy

Libové vepřové (teleci) plátky naklepeme, osolíme, opepříme, obalíme v mouce. Osmažíme na másle, vyjmeme, do tuku vhodíme nakrájené žampiony, krátce osmahneme.

Vrátíme maso, zalijeme červeným vínem, přidáme lžíci kečupu, dusíme. Na druhé pánvi připravíme podle počtu porcí volská oka. Maso se žampiony dáme na talíř, zakápneme koňakem, navrch položíme volské oko.
Podáváme s bramborem, nebo opečenými brambory

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie