Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Vepřové kotletky s pistáciovým pestem

0.0
Vepřové kotletky s pistáciovým pestem

Potřebné ingredience

Suroviny:

4–6 kotlet z kýty zbavených tuku
100 g loupaných pistácií
1 oloupaný stroužek česneku
1/2 šálku čerstvých lístků rokety
85 ml panenského olivového oleje

Postup přípravy

Příprava:
Potřebujete na poslední chvíli překvapit miláčka nebo návštěvu dobrou večeří? Zkuste náš tip a za čtvrt hodinky můžete servírovat.

Nejprve si připravíme originální pesto rozmixováním pistaciových oříšků, česneku, lístků salátu rokety a olivového oleje.

Maso grilujeme v troubě nebo na roštu lehce potřeném olivovým olejem při středně vysoké teplotě asi 4–6 minut z každé strany, doba závisí na tloušťce masa.

Hotové kotlety necháme několik minut odpočinout a poté podáváme spolu s pestem. Jako přílohu servírujeme brambory.

Počet porcí: 4–6
Doba přípravy: 15 min.
Náročnost: 1

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie