(recept
si oblíbilo 11 návštěvníků)
Kapusta s vepřovým masem po bulharsku- rychlé a snadné!!!

Potřebné ingredience
2 cibule, vepřové maso (lépe libovější), 1 malá hlávka kapusty nebo 1/2 velké, brambory na kostičky, jíška na zahuštění, česnek, sůl, pepř
Postup přípravy
Vařím v tlakovém hrnci. Na oleji si osmažím cibulku nakrájenou najemno, potom přidám na kostičky nakrájené vepřové maso, osolím, opepřím a opeču. Když se maso zatáhne, tak přidám nakrájenou kapustu a na kostičky nakrájené brambory, promíchám, podleju vodou, dosolím a vařím cca 30 minut. Potom zahustíme jíškou a nakonec přidáme česnek utřený se solí.
Je to vynikající, děti to milujou, ale přitom rychlé, snadné a nenadělá se nádobí:-)
Je to vynikající, děti to milujou, ale přitom rychlé, snadné a nenadělá se nádobí:-)

Všechno už je v hrnci, teď už jen zavřít a nechat vařit...
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Moselka
(upraveno)
23. 10. 2011, 18:52
Super nápad!



nahlásit

vevey
(upraveno)
25. 8. 2009, 13:08

nahlásit

LenkaCh70
(upraveno)
31. 3. 2009, 21:12
Taky dělám, je to opravdu vynikající,
, někdy to dělám místo masa s klobásou (pro dospělé) nebo s nakrájenou šunkou, když je to i pro děti


nahlásit