(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
GULÁŠOVÁ POLÉVKA Z VEPŘOVÉ KONZERVY 2
Potřebné ingredience
SÁDLO NEBO LOEJ, 1 CIBULE, 1 VEPŘOVÁ KONZERVA, MRKEV, CELER, PETRŽEL, ŽDIBEC SLADKÉ PAPRIKY, 2 LLŽÍCE HLADKÉ MOUKY, BRAMBORY, MASOX, PEPŘ A SŮL, MAJORÁNKA NEBO PETRŽELKA
Postup přípravy
DO KASTROLU SI DÁM SÁDLO (nebo olej), A NA DROBNO NAKRÁJENOU CIBULKU, NECHÁM OSMAŽIT A PŘIDÁM VEPŘOVOU KONZERVU, NECHÁM JÍ ROZEHŘÁT, A PAK PŘIDÁM ZELENINU, PROMÍCHÁVÁM, A PAK DÁM NA KOSTIČKY NAKRÁJENÉ OŠKRABANÉ BRAMBORY, POŘÁDNĚ TO PROMÍCHÁM ZAPRÁŠÍM SLADKOU PAPRIKOU A 2 LŽÍCEMI HLADKÉ MOUKY, OPĚT PROMÍCHÁM A ZA STÁLÉHO MÍCHÁNÍ ZALEJI STUDENOU VODOU. NECHÁM VAŘIT. KDYŽ JSOU BRAMBORY MĚKÉ, TAK PŘIDÁM MASOX A TROCHU PEPŘE. PODLE CHUTI OSOLÍM A PŘIDÁM MAJORÁNKU NEBO ZELENOU PETRŽELKU NEBO OBOJE.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
KáKá
(upraveno)
25. 2. 2016, 10:46
NikolasekP
(upraveno)
25. 2. 2016, 9:22