Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

GULÁŠOVÁ POLÉVKA Z VEPŘOVÉ KONZERVY 2

0.0
GULÁŠOVÁ POLÉVKA Z VEPŘOVÉ KONZERVY 2

Potřebné ingredience

SÁDLO NEBO LOEJ, 1 CIBULE, 1 VEPŘOVÁ KONZERVA, MRKEV, CELER, PETRŽEL, ŽDIBEC SLADKÉ PAPRIKY, 2 LLŽÍCE HLADKÉ MOUKY, BRAMBORY, MASOX, PEPŘ A SŮL, MAJORÁNKA NEBO PETRŽELKA

Postup přípravy

DO KASTROLU SI DÁM SÁDLO (nebo olej), A NA DROBNO NAKRÁJENOU CIBULKU, NECHÁM OSMAŽIT A PŘIDÁM VEPŘOVOU KONZERVU, NECHÁM JÍ ROZEHŘÁT, A PAK PŘIDÁM ZELENINU, PROMÍCHÁVÁM, A PAK DÁM NA KOSTIČKY NAKRÁJENÉ OŠKRABANÉ BRAMBORY, POŘÁDNĚ TO PROMÍCHÁM ZAPRÁŠÍM SLADKOU PAPRIKOU A 2 LŽÍCEMI HLADKÉ MOUKY, OPĚT PROMÍCHÁM A ZA STÁLÉHO MÍCHÁNÍ ZALEJI STUDENOU VODOU. NECHÁM VAŘIT. KDYŽ JSOU BRAMBORY MĚKÉ, TAK PŘIDÁM MASOX A TROCHU PEPŘE. PODLE CHUTI OSOLÍM A PŘIDÁM MAJORÁNKU NEBO ZELENOU PETRŽELKU NEBO OBOJE.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

KáKá 25. 2. 2016, 10:46
:^) :^) :^)
NikolasekP 25. 2. 2016, 9:22
:-)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie