Piškotovo-ořechový moučník s jahodovým želé
Potřebné ingredience
Moučník vznikl po nápadu co se zbytky jahod z minulého roku.
OŘECHOVÝ PIŠKOT - 6 vajec, 300g moučkového cukru, 5 lžic mletých vlašských ořechů, 10 lžic horké vody, 300g polohrubé mouky, kypřící prášek JAHODOVÉ ŽELÉ - jahody, 2 jahodové pudinky, 4 lžíce cukru, želatýnu v plátcích,voda, šlehačku na ozdobení
Postup přípravy
Upečeme ořechový piškot, necháme ho vychladnout a zhotovýme si želé - rozmixujeme si jahody a doplníme jej do 1l vodou, když je jahod více voda nemusí být. Dáme vařit a přidáme 2 pudinky. Do uvařené hmoty dáme nabobtnanou želatýmu, ale nevaříme!!! Ihned dáváme na ořechový piškot a necháme ztuhnout.
Recept možná poslouží někomu, kdo má taká jahody a neví co s nima.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé