(recept
si oblíbilo 7 návštěvníků)
***VÝÝÝBORNÝ KUŘECÍ GULÁŠEK NA BRAMBORÁKU***
Potřebné ingredience
600 GR KUŘECÍHO MASA*80 G ŽAMPIONŮ*60 G PORKU*60 G ČERVENÉ KAPIE* 2 PL SOJOVÉ OMÁČKY* KEČUP*STROUHANÝ SÝR* CIBULE* SOLAMYL*
Postup přípravy
MASO NAKRÁJET NA NUDLIČKY, OKOŘENIT, ZAPRÁŠIT SOLAMYLEM, PŘIDAT SOJOVKU A NECHAT ODLEŽET.
POREK NAKRÁJET NA KOLEČKA, KAPII NA NUDLIČKY, TAKTÉŽ ŽAMPIONY.
MASO ORESTOVAT NA OLEJI, PŘIDAT TROCHU KEČUPU, TROŠKU PODLÍT VODOU, PŘIDAT ZELENINU A JEŠTĚ OPÉKAT.
SERVÍROVAT NA BRAMBORÁKU A POSYPAT STOUHANÝM SÝREM.
JE TO OPRAVDU VELIKÁNSKÁ DOBROTA.
***DOBROU CHUŤ***
POREK NAKRÁJET NA KOLEČKA, KAPII NA NUDLIČKY, TAKTÉŽ ŽAMPIONY.
MASO ORESTOVAT NA OLEJI, PŘIDAT TROCHU KEČUPU, TROŠKU PODLÍT VODOU, PŘIDAT ZELENINU A JEŠTĚ OPÉKAT.
SERVÍROVAT NA BRAMBORÁKU A POSYPAT STOUHANÝM SÝREM.
JE TO OPRAVDU VELIKÁNSKÁ DOBROTA.
***DOBROU CHUŤ***
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé