(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
Losos s kuskusem a kadeřavou kapustou
Potřebné ingredience
(1porce: 459 kcal, 27g cukrů, 32g bílkovin, 22g tuků, 4g vlákniny)
-1 lžíce olivového oleje
-2 lžičky jemně nasekaného česneku
-2 šálky nahrubo nasekaných kapustových listů
-1 šálek vody
-1/2 lžičky soli
-3/4 šálku kuskusu
-1 lžíce bílého vína
-1 lžička másla a margarínu
-550 g lososa - filety
-1/2 lžičky soli
-1/2 lžičky čerstvě mletého pepře
- fazolové lusky
Postup přípravy
Připravte kuskus dle návodu na balíčku.Rozehřejte olej v kastrolu, přidejte česnek a připravujte 30 vteřin. Přidejte kapustu,zamíchejte, přikryjte a vařte 3 až 5 minut, než je téměř hotova. Přidejte vodu a sůl a přiveďte k varu.Zamíchejte kuskus, sundejte z ohně a nechte stát 5 minut. Vmíchejte víno a máslo.
V pánvi rozehřejte olej na lososa, rybu osolte a opepřete a dejte na pánev kůží dolů. Přikryjte a smažte 6 až 8 minut.
Rozdělte kuskus na 4 talířky a nahoru dejte lososa. Podle chuti přidejte zelené fazolové lusky.
V pánvi rozehřejte olej na lososa, rybu osolte a opepřete a dejte na pánev kůží dolů. Přikryjte a smažte 6 až 8 minut.
Rozdělte kuskus na 4 talířky a nahoru dejte lososa. Podle chuti přidejte zelené fazolové lusky.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé