(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
Pestrý salát s drůbežím masem
Potřebné ingredience
Potřebujete na 4 porce:
* 200 g hlávkového salátu
ýáí
* 1 zelenou a 1 červenou papriku
* 4 ředkvičky
* 4 rajčata
* 4 červené cibule
* 500 g kuřecích prsíček
* 2 lžíce řepkového oleje
* citronovou šťávu
* 200 g ostré paprikové omáčky (koupíte hotovou v obchodě)
* 200 g nízkotučného tvarohu
* 2 lžíce nasekaných bylinek
* sůl, pepř
Postup přípravy
Příprava:
Salát rozdělte na jednotlivé listy, papriky nakrájejte na proužky, cibuli na kolečka, rajčata a ředkvičky na měsíčky. Maso osolte, opepřete a z obou stran opékejte asi 5 minut na pánvi. Salát rozložte na talíř a pokapejte několika kapkami citronové šťávy. Tvaroh smíchejte s bylinkami, citronovou šťávou, solí a pepřem. Hotové maso můžete servírovat vcelku nebo nakrájené na menší kousky. Podávejte spolu se zeleninou na salátových listech s tvarohem a s ostrou omáčkou podle chuti.
Salát rozdělte na jednotlivé listy, papriky nakrájejte na proužky, cibuli na kolečka, rajčata a ředkvičky na měsíčky. Maso osolte, opepřete a z obou stran opékejte asi 5 minut na pánvi. Salát rozložte na talíř a pokapejte několika kapkami citronové šťávy. Tvaroh smíchejte s bylinkami, citronovou šťávou, solí a pepřem. Hotové maso můžete servírovat vcelku nebo nakrájené na menší kousky. Podávejte spolu se zeleninou na salátových listech s tvarohem a s ostrou omáčkou podle chuti.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé