Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 5 návštěvníků)

Losos s kuskusem a kadeřavou kapustou

0.0
Losos s kuskusem a kadeřavou kapustou

Potřebné ingredience

(1porce: 459 kcal, 27g cukrů, 32g bílkovin, 22g tuků, 4g vlákniny)

-1 lžíce olivového oleje

-2 lžičky jemně nasekaného česneku

-2 šálky nahrubo nasekaných kapustových listů

-1 šálek vody

-1/2 lžičky soli

-3/4 šálku kuskusu

-1 lžíce bílého vína

-1 lžička másla a margarínu

-550 g lososa - filety

-1/2 lžičky soli

-1/2 lžičky čerstvě mletého pepře

- fazolové lusky

Postup přípravy

Připravte kuskus dle návodu na balíčku.Rozehřejte olej v kastrolu, přidejte česnek a připravujte 30 vteřin. Přidejte kapustu,zamíchejte, přikryjte a vařte 3 až 5 minut, než je téměř hotova. Přidejte vodu a sůl a přiveďte k varu.Zamíchejte kuskus, sundejte z ohně a nechte stát 5 minut. Vmíchejte víno a máslo.

V pánvi rozehřejte olej na lososa, rybu osolte a opepřete a dejte na pánev kůží dolů. Přikryjte a smažte 6 až 8 minut.

Rozdělte kuskus na 4 talířky a nahoru dejte lososa. Podle chuti přidejte zelené fazolové lusky.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie