(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
SÝROVO ŽAMPIONOVÁ OMÁČKA NA TĚSTOVINY
Potřebné ingredience
3HERMELÍNY, 1TVARŮŽKY, EIDAM 30%, SMETANU NA VAŘENÍ, ŽAMPIONY, MÁSLO, CIBULKA, KOŘENÍ NA TĚSTOVINY
Postup přípravy
NEJPRVE SI DÁME VAŘIT VODU NA TĚSTOVINY A NEŽ SE NÁM UVAŘÍ TAK SI DO MALÉHO KASTRŮLKU NA MÁSLE SMĚNÍME CIBULKU (NEJLÉPE JARNÍ) A NA NI PODUSÍME ŽAMPIONY.JAK NÁM HŘÍBKY ROCHU ZMĚKNOU TAK PŘIDÁME VYDLABANÝ VNITŘEK Z HERMELÍNŮ.DO ROZTAVENÉHO SÝRU PŘIDÁME TVARŮŽKY A KOŘENÍ NA TĚSTOVINY A MÍCHÁME TAK DLOUHO DOKUD SE SÝRY NESPOJÍ.ZALIJEME SMETANOU A CHVILKU POVAŘÍME.POKUD JE OMÁČKA ŘÍDKÁ ZASYPEME NASTROUHANÝM EIDAMEM A POKUD HUSTÁ TAK ROZŘEDÍME MLÉKEM NEBO SMETANOU.HOTOVOU OMÁČKU NALIJEME NA UVAŘENÉ TĚSTOVINY A DLE LIBOSTI JEŠTĚ ZASYPEME SÝREM.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Aggi
(upraveno)
4. 9. 2014, 14:53

nahlásit