Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 3 návštěvníci)

Krkovička pečená na mangu s rozmarýnem a jáhly-rychlé zdravé:-)

0.0
Krkovička pečená na mangu s rozmarýnem a jáhly-rychlé zdravé:-)

Potřebné ingredience

pláty krkovice - jedno mango nakrájené na plátky - snítka čerstvého rozmarýnu - cibule - sušený česnek(čerstvý je moc aromatizovaný a vůni nám dá rozmarýn) - wolchester - olivový olej na pokapání - koření NAHRIN na maso - jáhly.

Postup přípravy

Na plech : mango,krkovice z jedné strany posypaná granulovanám česnekem, z druhé kořením na maso, posyp.cibulí, pokap. wolch. a olejem a nahoru větvička rozmarýnu.Podlit vodou a dát péct do rozehřáté trouby cca na 200´C na hoďku:-)
Jako příloha jáhly : vaří se stejně jako rýže : propláchnuté jáhly přivedeme v osolené vodě , na mírném, plameni, pod pokličkou , k varu.Vaříme cca 20-25min.


Receptík je mnou vymyšlený- ráda experimentuji - nedoporučuji těm , kteří nemají moc rádi maso na sladko,jako můj manžel :-), protože chuť k tomu sklon má :-)

..a má rada nakonec : Hlídat , ať se krkovička nevysuší- dobré maso je rychle měkké a trouby rády vysušují :-) Nicméně mango pustí hodně šťávy. Dobrou chuť :-) Gut apetit :-)

Na plec naskládáme suroviny

Jáhly propláchneme a opatrně přivedeme k varu , stejně, jako rýže se rády připalují

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie