Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

MOJE VARIACE NA SCHWARZWALDSKÝ DORT

0.0
MOJE VARIACE NA SCHWARZWALDSKÝ DORT

Potřebné ingredience

KLASICKÝ KAKAOVÝ PIŠKOT - VEJCE, CUKR, PRÁŠEK DO PEČIVA, MLÉKO, MÁSLO A POLOHRUBÁ MOUKA, SMETANA KE ŠLEHÁNÍ, VIŠŇOVÁ MARMELÁDA, ČOKOLÁDOVÉ LUPÍNKY NA OZDOBENÍ.

Postup přípravy

UPEČU KORPUS, KVŮLI JEDLÉMU PAPÍRU JSEM PEKLA V OBDÉLNÍKOVÉM SILIKONOVÉM PEKÁČKU. UPÉCT RADĚJI DEN PŘEDEM. UPEČENÝ A VYCHLADLÝ KORPUS (JEDNO JESTLI KULATÝ, NEBO OBDÉLNÍK), VYDLABU, CCA 1 CM OD OKRAJE A 1 CM DO HLOUBKY. VYDLABANÉ TĚSTO SCHOVÁVÁM, KORPUS VYMAŽU VIŠŇOVOU MARMELÁDOU, SMETANU UŠLEHÁM DO TUHA, JE MOŽNÉ PŘIDAT I TROCHU ZTUŽOVAČE. DO VYŠLEHANÉ SMETANY PŘIDÁM ROZDROBENÝ KORPUS, CCA VÍC 1/3 TOHO, CO JSEM VYDLABALÁ. ZAMÍCHAT A VRÁTIT DO NA VYDLABANÉ MÍSTO, KRÉMEM OMAŽU CELÝ DORT, VĚTŠINOU NAVRCH DÁVÁM JEŠTĚ ČOKOLÁDOVÉ LUPÍNKY, PŘÍPADNĚ SMETANU BEZ DROBKŮ TĚSTA A ZAVAŘENÉ VIŠNĚ......... MOŽNOSTÍ JE HODNĚ.

KORPUS ..... VŠECHNO PROSÍM BERTE S REZERVOU, NEB JAKO KUCHAŘKA A PEKAŘKA STOJÍM ZA HOUBY :-)

VYDLABÁNO

NAMAZAT VIŠŇOVOU MARMELÁDOU

UŠLEHAT SMETANU A PŘIDAT CCA 1/3 ROZDROBENÉHO VYDLABANÉHO TĚSTA, ZAMÍCHAT

NO A NAMAZAT, PAK JE MOŽNÉ ZDOBIT ČOKOLÁDOVÝMI LUPÍNKAMI, HOBLINAMI, NAVRCH KLIDNĚ DALŠÍ ŠLEHAČKU, VIŠŇOVÝ KOMPOT ATD. DORT JE CHUŤOVĚ VELMI DOBRÝ, I KDYŽ TO NA OBRÁZKU TAK NEVYPADÁ :-) DOBROU CHUŤ

A TADY I S JEDLÝM PAPÍREM

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

martik72 3. 5. 2009, 21:12
(zajic) (zajic) (zajic) (zajic) (zajic)
Ilonáček 3. 5. 2009, 19:27
(clamp) (clamp) (clamp)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie