(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
Ryba v alobalu
Potřebné ingredience
500g fybích filetů
2 citróny
30g másla
svazek bylinek (petržel, pažitka, saturejka, kopr - co máte)
sůl
mletý pepř
alobal
Postup přípravy
Filety rozdělíme cca na 4 porce, omyjeme, osušíme. Pokapeme šťávou s jednoho citrónu a necháme v chladnu odležet 15 minut. Filety osušíme a poprášíme pepřem a solíme. Druhý citrón rozkrájíme na kolečka.
Do 4 kusů alobalu položíme po kolečku citrónu, troše bylinek a kousku másla. Na to položíme filety ryby, zakryjeme plátkem citrónu, posypeme bylinkami a navrch položíme máslo. Pečlivě zabalíme a vložíme na gril nebo plech do trouby. Grilujeme 12 minut.
Do 4 kusů alobalu položíme po kolečku citrónu, troše bylinek a kousku másla. Na to položíme filety ryby, zakryjeme plátkem citrónu, posypeme bylinkami a navrch položíme máslo. Pečlivě zabalíme a vložíme na gril nebo plech do trouby. Grilujeme 12 minut.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé