(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
Jitcin kynuty bramborak
Potřebné ingredience
5 stredne velkych brambor,1 l mleka,cesnek,pepr,majoranka,1 1/2 lzice soli,2 vejce ,8 dkg drozdi,1 kg polohrube mouky
Postup přípravy
Uvarime 5 brambor a rozstrouhame do misy rozredime s horkym mlekem,pridame palicku prolisovaneho cesneku,pepr,majoranku, sul,2 vejce,kvasek a 1 kilo pol.mouky a zadelame. Muzeme pridat skvarky nebo uzene maso nadrajene na kosticky.Vlijeme na sadlem vymasteny pekac a nechame 1/2 hodiny vykynout.Pak dame do predem vyhrate trouby .Peceme do cervena.NEOTVIRAT TROUBU!!!!!Az bude navrh kurka.Tento bramborak se povede i zacatecnikum .
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
paluš
(upraveno)
25. 7. 2011, 22:07
Fuj,to musí být s droždím....brrrrrrrrrrrrrrr
koblizecek
(upraveno)
10. 5. 2007, 16:23
Jsem na internetu novacek a ty fotky tam neumim vkladat.
Jitule64
(upraveno)
10. 5. 2007, 17:53
@koblizecek
Zkus tady: http://zmenseni.kategorie.cz/
Jitule64
(upraveno)
10. 5. 2007, 15:48
Fotečka by nebyla?