Zobrazit přihlášovací formulář

Hovězí maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 5 návštěvníků)

Tatarák z hovězího masa

0.0
Tatarák z hovězího masa

Potřebné ingredience

Dělám většinou od oka.
Pravá svíčková, 1 cibulka (nakrájená na jemno), lžíce plnotučné hořčice, lžíce kremžské hořčice, lžička sladké papriky, lžíce kečupu, lžíce worchesterové omáčky, jeden žloutek, sůl, pepř, já dávám ještě česnek ale stačí sním potom potřít topinku.

Postup přípravy

Maso rozmixujeme v mixéru,pokud máte rádi opravdu jemný tatarák, můžete maso naškrábat nožem.
Maso dáme do misky a přidáme všechny ingredience a dáme vychladit.
Potom mažeme na opečené topinky

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Kamila.B. 29. 7. 2009, 8:08
Ten taky milujeme,já ještě přidávám drcený kmín a chilli nebo tabasco. (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie