Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 12 návštěvníků)

Utopenci po brněnsku

0.0
Utopenci po brněnsku

Potřebné ingredience

Kvalitní špekáčky, cibule, feferonky v nálevu, kysané zelí, ocet, DEKO.

Postup přípravy

Na nálev svaříme 1,25l vody, vsypeme obsah sáčku DEKO, 5 minut povaříme, přilijeme 1l octa, necháme opět vzejít do varu, pak odstavíme a necháme vychladnout.
Špekáčky oloupeme, nakrojíme téměř na půl, do zářezu vsuneme půlkolečka cibule. Na dno sklenice dáme cibuli, trochu zelí a naskládáme špekáčky. Přidáme fereronky (já dávám co špekáček, to jedna feferonka) a opět vrstvičku zelí a cibule. Na závěr zalijeme nálevem a můžeme přilít i trošku nálevu z feferonek.
Zavřeme víčkem a uložíme do lednice. Jíst nejdřív po 14ti dnech!!!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

kebulka 26. 7. 2007, 18:32
tak jsem dnes po 14 dnech ochutnala utopence podle vašeho receptu a musím říct že jsem lepší nejedla ani v hospodě,super a moc díky za recept (Y) (Y) (Y) (L)
basetka 29. 7. 2007, 15:46
@kebulka To jsem moc ráda, potěšila jste mě (L) Jen to těch 14 dnů vydržet, že? :-D :-D :-D

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie