Hruška Heléne
Potřebné ingredience
Hotový dortový korpus - šikulky si mohou i upéci, čokoládový pudink (např. bez vaření Créme Olé od Dr. Oetkera - já použila normální). Místo mléka celou neušlahanou šlehačku, hruškový kompot, čiré dortové želé (Dr. Oetker), hořká čokoláda na strouhání.
Postup přípravy
Na čokoládový krém (pudink) naskládáme kompotované hrušky, šťávu z konzervy uchováme na přípravu želé.
Dortové želé připravíme dle návodu, jako tekutinu použijeme jak jsem již zmiňovala šťávu z kompotu.. do potřebného množství tekutiny doplníme vodou. Prochladlé nalijeme na koláč a necháme vychladnout. Čokoládové hoblinky strouháme škrabkou z tabulky. A pak už jen dobrou chuť!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé