HARLEKÝN
Potřebné ingredience
KORPUS-2 vejce-kolik váží vejce (celá i se skořápkou)tolik cukru a polohrubé mouky a na každé vejce 1 lžíci vlažné vody,trochu prášku do pečiva,trošku kakaaPAŘÍŽSKÁ ŠLEHAČKA-na jednu smetanu 2 lžíce kakaa a 1 lžíce cukr krupice-(svařit ,ochladit dát do lednice šlehat až druhý den)NORMÁLNÍ SMETANA,ČOKOLÁDA NASTROUHANÁ
Postup přípravy
Pařížská smetana-na 1 smetanu 2 lžíce kakaa a 1 lžíce cukr krupice-nechat přejít varem za stálého míchání ,ochladit dát do lednice a šlehat až DRUHÝ DEN !!!!!
vejce+voda+cukr vyšlehat do pěny pak pomalu přidávat mouku s kakaem a pr.do pečiva
Korpus pokud děláte víc jak ze 2 vajec můžete prokrojit a namazat i uvnitř
můžete přes zubatý nůž nakrájet proužky papíru a obalit s ním dortík aby nebyli vidět suché kraje
takhle
a pak už střídavě zdobíme světlou a pařížskou šlehačkou
obalíme pepírem a posypeme strouhanou čokoládou
a máme hotovo DOBROU CHUŤ!!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé