Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Domácí knedlík

0.0
Domácí knedlík

Postup přípravy

Domácí knedlík

1/2kg hrubé mouky, kávová lžíce soli a ¾ prášku do pečiva-promícháme.
Uděláme důlek přidáme 2 menší vajíčka –rozšleháme je v hrnečku vidličkou.
Nakrájíme 1 ½ rohlíku na kostičky, vejce a asi 1 dcl mléka vlijeme do mouky a smícháme
Do polotuha. Přidáme rohlík a vypracujeme 2 knedlíky. Necháme odpočinout cca 1/7 hodiny
Na vále a pak zavařujeme v horké vodě na každé straně 10 minut. Před vytáhnutím zkusíme
Špejlí jestli je knedlík správně uvařen. Po uvaření horký knedlík propícháme špejlí,aby se nesrazil.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie