Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 6 návštěvníků)

@ Babicovy dobroty @ Roláda z mladého divočáka plněná houbovou omeletou @

0.0
@ Babicovy dobroty @ Roláda z mladého divočáka plněná houbovou omeletou @

Potřebné ingredience

Marináda:
3 dcl olivového oleje
1 mrkev
5 stroužků česneku
5 ks bobkového listu
10 kuliček nového koření
10 kuliček celého pepře


Příprava masa:
750 g kýty z divočáka
10 plátků slaniny
10 dkg špeku
30 dkg nakrájených hub
2 dcl bílého vína
1 lžíce hořčice
1 lžíce sádla
2 cibule
sůl
pepř



Omeleta:
1 lžíce hrášku
10 dkg nakrájených hub
1 lžíce nakrájené červené papriky
1 lžíce sádla
1 červená cibule
2 vejce
hrst petrželky

Postup přípravy

Dva dny předem naložíme kýtu do olivového oleje s mrkví, česnekem, bobkovým listem, novým kořením a celým pepřem. Z kýty utvoříme plát, naklepeme, osolíme, opepříme, pomažeme hořčicí a prokládáme anglickou slaninou. Necháme odpočinout.



Mezitím si na špeku orestujeme cibuli, přidáme hrášek, papriky, houby, petrželku, vše zalijeme s rozmíchanými osolenými vejci. Vzniklou omeletu dáme na maso a utvoříme roládu.



Do pekáče dáme špek, sádlo a nakrájenou cibulku. Přidáme roládu a necháme zatáhnout. Zalijeme bílým vínem a dáme do trouby. Po čtyřiceti minutách přidáme nahrubo nakrájené houby, vrátíme zpět a pečeme do měkka. Jako přílohu podáváme kočičí tanec.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Markousekkk 12. 12. 2009, 18:50
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)mARKÉTA (F)
šíšula 14. 12. 2009, 18:10
@Markousekkk (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)Péééta (K)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie