Sýr EIDAM 30%
Potřebné ingredience
Jen pro inspiraci,ne pro kritiku!!!
Postup přípravy
Nevytekl!!!!!!!!!!! :-))))
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Mirator
(upraveno)
1. 11. 2009, 8:31
Mňam, vypadá skvěle! Mirka
marcela54
(upraveno)
1. 11. 2009, 19:23
@Mirator
Ahojky Mirko,díky marcela
KNOKA
(upraveno)
18. 10. 2009, 18:53
I já přidám svou radu, snad pomůže i vám. Obalený sýr dám před smažením na chvíli do mrazáku. Výsledek by vás mohl mile překvapit.
marcela54
(upraveno)
19. 10. 2009, 15:07
@KNOKA
Děkuji Hani,vyzkouším marcela
Mach
(upraveno)
23. 9. 2009, 21:19
Jo mně taky vyteče pokaždé a pak jsem
ttinka
(upraveno)
23. 9. 2009, 21:12
tak ja vam poradim. Doteraz mi to tak vzdy vyslo, ale proste ked kupim viac percentny eidam, tak to nevytecie. Tie 30% vytecu snad vzdy
sima73
(upraveno)
23. 9. 2009, 20:12
bombaa, mě to vytéká prvidelně i při dvou obalech ve strouhance. Ty jo, ale té tatarky ... ať vám šmakuje .
Zrušený účet
(upraveno)
23. 9. 2009, 20:09
Mě vytékal dříve i 30% sýr, pak jsem přišla na to, že je to tím, jak poctivě to obalím a jak na to pořádně přibouchám trojobal. Hlavně strouhanku musím rukou víc uplácat, aby držela, pak mi to nevyteče. Nesmí zůstat kousíček místa holý, jinak to může vytéct. Co to takhle dělám, nestalo se mi to ani jednou
zabakova
(upraveno)
21. 9. 2009, 14:08
A jak se Vám to povedlo? Mě nevytekl snad jednou v životě
marcela54
(upraveno)
23. 9. 2009, 11:35
@zabakova
Markétko,tento sýr si kupte a hlavně rychle opéct,ne dlouho,pak vyteče díky
Vlasta33
(upraveno)
20. 9. 2009, 15:57
také dobré