Zobrazit přihlášovací formulář

Bezmasá jídla

Přidat recept

Sýr EIDAM 30%

0.0
Sýr EIDAM 30%

Potřebné ingredience

Jen pro inspiraci,ne pro kritiku!!!

Postup přípravy

Nevytekl!!!!!!!!!!! :-))))

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Mirator 1. 11. 2009, 8:31
Mňam, vypadá skvěle! (Y) Mirka
marcela54 1. 11. 2009, 19:23
@Mirator Ahojky Mirko,díky :-) (L) |:o) |:o) |:o)marcela
KNOKA 18. 10. 2009, 18:53
I já přidám svou radu, snad pomůže i vám. Obalený sýr dám před smažením na chvíli do mrazáku. Výsledek by vás mohl mile překvapit. (clamp)
marcela54 19. 10. 2009, 15:07
@KNOKA Děkuji Hani,vyzkouším :-) :-) (Y) |:o) |:o) marcela
Mach 23. 9. 2009, 21:19
Jo mně taky vyteče pokaždé a pak jsem :-@ :-@ :-@
ttinka 23. 9. 2009, 21:12
tak ja vam poradim. Doteraz mi to tak vzdy vyslo, ale proste ked kupim viac percentny eidam, tak to nevytecie. Tie 30% vytecu snad vzdy (L)
sima73 23. 9. 2009, 20:12
(Y) (Y) bombaa, mě to vytéká prvidelně i při dvou obalech ve strouhance. Ty jo, ale té tatarky 8-| ... ať vám šmakuje (zajic). (L)
Zrušený účet 23. 9. 2009, 20:09
Mě vytékal dříve i 30% sýr, pak jsem přišla na to, že je to tím, jak poctivě to obalím a jak na to pořádně přibouchám trojobal. Hlavně strouhanku musím rukou víc uplácat, aby držela, pak mi to nevyteče. Nesmí zůstat kousíček místa holý, jinak to může vytéct. Co to takhle dělám, nestalo se mi to ani jednou :-)
zabakova 21. 9. 2009, 14:08
A jak se Vám to povedlo? Mě nevytekl snad jednou v životě :-(
marcela54 23. 9. 2009, 11:35
@zabakova Markétko,tento sýr si kupte a hlavně rychle opéct,ne dlouho,pak vyteče |:o) |:o) (F) (Y) (Y) díky
Vlasta33 20. 9. 2009, 15:57
:-) :-) :-) :-) také dobré (jidlo) (jidlo) (jidlo) (jidlo) (jidlo)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie