(recept
si oblíbilo 17 návštěvníků)
- - - Pstruh pečený po mlynářsku - - -
Potřebné ingredience
- pstruh, - citron, - hladká mouka, - mletá paprika (sladká), - koření na ryby, - sůl, - máslo
Postup přípravy
Pstruha/y omyjeme, osolíme.
Nachystáme si směs na obalení - smícháme hladkou mouku, mletou papriku a koření na ryby.
V připravené směsi pstruhy obalíme.
Zapékací misku vymažeme máslem, na dno poklademe plátky citrónu, na ně pstruhy a poslední vrstva budou ještě plátky citrónu.
Pro vylepšení chuti můžeme jednotlivé díly pstruha poklást ještě máslem.
Dáme péct do truby cca na půl hoďky.
podáváme s bramborem, chlebem, zeleninou, jak kdo chce ... a je to samozřejmě mňamina největší:))))
Nachystáme si směs na obalení - smícháme hladkou mouku, mletou papriku a koření na ryby.
V připravené směsi pstruhy obalíme.
Zapékací misku vymažeme máslem, na dno poklademe plátky citrónu, na ně pstruhy a poslední vrstva budou ještě plátky citrónu.
Pro vylepšení chuti můžeme jednotlivé díly pstruha poklást ještě máslem.
Dáme péct do truby cca na půl hoďky.
podáváme s bramborem, chlebem, zeleninou, jak kdo chce ... a je to samozřejmě mňamina největší:))))
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Leenina
(upraveno)
17. 2. 2010, 11:40
tak pstroužci jsou v troubě už se moc těším

nahlásit