Zobrazit přihlášovací formulář

Ryby a dary moře

Přidat recept
(recept si oblíbilo 17 návštěvníků)

- - - Pstruh pečený po mlynářsku - - -

0.0
- - - Pstruh pečený po mlynářsku - - -

Potřebné ingredience

- pstruh, - citron, - hladká mouka, - mletá paprika (sladká), - koření na ryby, - sůl, - máslo

Postup přípravy

Pstruha/y omyjeme, osolíme.
Nachystáme si směs na obalení - smícháme hladkou mouku, mletou papriku a koření na ryby.
V připravené směsi pstruhy obalíme.
Zapékací misku vymažeme máslem, na dno poklademe plátky citrónu, na ně pstruhy a poslední vrstva budou ještě plátky citrónu.
Pro vylepšení chuti můžeme jednotlivé díly pstruha poklást ještě máslem.
Dáme péct do truby cca na půl hoďky.

podáváme s bramborem, chlebem, zeleninou, jak kdo chce ... a je to samozřejmě mňamina největší:))))

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Leenina 17. 2. 2010, 11:40
tak pstroužci jsou v troubě už se moc těším (clamp)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie