Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Vepřová panenka pečená na sporáku

0.0
Vepřová panenka pečená na sporáku

Potřebné ingredience

0,5 kg vepřové panenky
sůl

Postup přípravy

Příprava:
panenku očistíme od blan a osolíme
vložíme do zahřátého hrnce a necháme maso zatáhnout. Maso se přilepí na dno, což je v pořádku. Po chvilce cca 3 min můžeme maso otočit a pečeme také z druhé strany cca 3 min.
ztlumíme zdroj a pečeme střídavě po obou stranách. Celková doba pečení by neměla přesáhnout 15 min
vypněte zdroj
tip – po opečení maso přiklopte pokličkou a nechte 10 min „dotáhnout“. Maso zkřehne a bude ještě šťavnatější.


Použité nádobí: Tupperware Kastrol 2,8l z Profikolekce
Kleště optimum II

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie