Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Sekáč .-)

0.0
Sekáč .-)

Potřebné ingredience

300 g kuřecího masa
15 g másla
20 g strouhanky
sůl
špetka muškátového květu
lžička sekané petrželky
několik lžic mléka
50 g mouky hladké

Postup přípravy

Kuřecí maso pomeleme na velmi jemno 2x v mlýnku na mletí masa. V misce utřeme máslo, přidáme strouhanku a mleté maso, sůl, koření a za postupného přidávání mléka vymícháme šlehačem hladkou hmotu a necháme hodinu v chladničce.

Z hmoty vytvarujeme oválné řízečky, které obalujeme v mouce a zvolna pečeme nejméně 20 minut na oleji dozlatova

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie