ŠUMAVSKÉ MĚŠČE

Potřebné ingredience
Hovězí zadní asi 0,75dkg,vejce 3ks,červená kapie menší,slaninka(anglická nebo domácí),hrášek klidně mražený nebo z konzervy,sůl pepř,plnotučná hořčice,hladká mouka, sádlo a cibule
Postup přípravy
2/ naklepu si maso na tenké plátky osolím opepřím a pomažu hořčicí.
3/nandám na ně připravenou směs a stahnu motouzem
4/ na jemno nakrájenou cibulku orestuji na sádle do zlatova a zaleji mírně vodou aby se mi již nepřipálila
5/vložím tam měšce a zaliji vařicí vodou.Přiklopím a dusím do měkka
6/ Protože mám papiňák(fofrmašinu) tak je vařím asi 8minut
7/Když je mám uvařené vyndám je na talíř a zahustím omáčku buď hotovou jíškou ,kterou dneska koupíte všude nebo si jí udělám ze sádla a hladké mouky.
8/ Dochucuji pouze solí a pepřem
9/Podávám buď s knedlíkem nebo rýží
10/ PŘEJI DOBROU CHUŤ!!!!!!!!!!!!!!

MŮJ POMOCNÍK :-))))))

SLANINA,KAPIE A HRÁŠEK

VŠE S VEJCEMA

ROZKLEPANÉ OSOLENÉ,PEPŘENÉ A POMAZANÉ HOŘČICÍ

NANDANÁ SMĚS

ZABALENÝ MĚŠEC

ORESTOVANÁ CIBULKA

UŽ SE VAŘÍ

KDYŽ SE VYNDAJÍ

NA PRŮŘEZU

MŇAMI UŽ SE MŮŽE JÍST

JAK JE STAHUJI JÁ ZA PRVÉ

ZA DRUHÉ DÁM RUKU DO PROSTŘEDKA A HYTNU VOLNÉ KONCE A PŘETAHNU PŘES HŘBET RUKY DOLU

ZA TŘETÍ A OČKO JE HOTOVÉ JEN HO NANDAT NA MĚŠEC A UTÁHNOUT

OČKO JE HOTOVÉ
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

































































