Nakladaná slepice s ananasem
Potřebné ingredience
1 slepici ,100gsoli, 1 lžička cukru, 1 plechovice ananasu ,kelímek majonézy ,2lžíce smetany do kavy , hlavka salatu.
Postup přípravy
Cukr se solí převařime v 1,5l vody.Vodu nechame vychladit a zalijeme s ní očištěnou a na porce nakrajenou slepici .Nechame stat dva dny.Občas maso převracíme .Potom slepici vyjmeme a dame ji do čisté vody a povařime v trošce vody, aby byla měkká.Pak ji zbavíme kostí a kuže a nechame vychladnout .Majonezu smíchame se smetanou a přidáme ananasovou štavu .Na salátových listech upravené maso polijeme majonézou a posypeme nakrajeným ananasem .
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé