Zobrazit přihlášovací formulář

Ovocné tyčinky nízkobílkovinné PKU

0.0
Ovocné tyčinky nízkobílkovinné PKU

Potřebné ingredience

60g sušených hrušek;
50g sušených švestek;
50g cukru;
15ml rumu;
50g flakes jablko SHS;
NB oplatky suché (7g) - použila jsem 1 balení vanilkových oplatků suchých Bezgluten, můžeme použít i jiné

Postup přípravy

Hrušky a švestky pomeleme na masovém mlýnku. Přidáme cukr, rum a na jemno rozsekané (na robotu) nebo pomleté flakes. Vypracujeme těsto. Na oplatek namačkáme těsto a přiklopíme druhým oplatkem. Krájíme na tyčinky, čtverečky...

Celý recept obsahuje:
83 mg fenylalaninu
3,1g bílkovin
2 g tuku
119 g sacharidů
2918 kJ / 693 kcal

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie