Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbili 4 návštěvníci)

Kuřecí kung-pao po česku (rychlovka)

0.0
Kuřecí kung-pao po česku (rychlovka)

Potřebné ingredience

3-4kuřecí řízky, sůl, solamyl,sojová omáčka, worchester, cukr, mandle

Postup přípravy

Nejdříve si připravíme mandle, spaříme a oloupeme, na pánvi orestujeme a trochu můžeme po vyndání posolit.
Maso nakrájíme na kostičky nebo na nudličky, prosolíme a smícháme s 3lžičkami solamylu tak, aby bylo maso obalené. Potom zprudka opečeme,přidáme mandle a ihned zalijeme směsí.
Směs: v hrnku smícháme 3lžičky cukru, 1lžičku vrchovatou solamylu, 2lžíce sojové omáčky a pár kapek worchestru, to zalijeme do 80%hrnku studenou vodu, promícháme a nalijeme na pánev, mícháme max. minutu. Vznikne oslizlé maso v omáčce a nejlépe se k tomuto jídlu hodí hranolky. Někdy se mohou přidat k mandlím i kousky ananasu.
Pokud někdo má rád maso na sladkokyselo a nemusí v číně zeleninu, je to recept pro něj.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie