(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Jablkový mls
Potřebné ingredience
Potřebujeme: 200g bezlepkové směsi na bábovku (Jizerka) 2 - 3 jablka 1 kelímek zakysané smetany 1 kelímek šlehačky nebo pařížského krému skořicový cukr
Postup přípravy
Postup:
Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a na hrubo nastrouháme.
Připravíme bábovkové těsto dle návodu na krabici, na konec do něj přimícháme jablka a dáme péct.
Hotové zdobíme kys. smetanou, skořicovým cukrem a šlehačkou nebo pařížským krémem. Korpus sice po upečení není příliš vysoký, zato šťavnatý a dlouho vydrží.
Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a na hrubo nastrouháme.
Připravíme bábovkové těsto dle návodu na krabici, na konec do něj přimícháme jablka a dáme péct.
Hotové zdobíme kys. smetanou, skořicovým cukrem a šlehačkou nebo pařížským krémem. Korpus sice po upečení není příliš vysoký, zato šťavnatý a dlouho vydrží.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé