Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

ZÁHORÁCKÝ ZÁVITEK

0.0
ZÁHORÁCKÝ ZÁVITEK

Potřebné ingredience

bůček ,česnek ,cibule,slanina,, kysané zelí ,sůl ,pepř,cukr ,olej ,hl.mouka

Postup přípravy

Vykostěný bůček nakrájíme na plátky, hodně naklepeme, opepříme, potřeme česnekem utřeným se solí. Na pánvičce osmahneme nakrájenou slaninu, zpěníme pokrájenou cibuli, vložíme vyprané a překrájené zelí, okmínujeme, osolíme, přisladíme a krátce podusíme. Prochladlou směs navršíme na plátky masa, zatočíme a spíchneme párátky. Závitky osolíme, poprášíme moukou a vložíme do vymazaného pekáčku, zprudka opečeme, zalijeme vodou a dusíme doměkka. Šťávu přecedíme.
Příloha br.knedlík ,brambory

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Fafav 6. 4. 2008, 21:08
Podobné som robila i z vysokej nie moc mastnej krkovičky - dá sa to pripraviť vopred a zohriať. Skrátka vďačné jedlo a prípadne len s chlebíkom.
Jaruš53 6. 4. 2008, 21:00
Dělám je doma a jsou úúúúúúúúúúúžasné,gratuluji. |:o) |:o) (Y) (Y)
janaforyou 17. 8. 2008, 13:15
@Jaruš53 jj jsou moc dob ré z krkovičky i z búčku |:o)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie