Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 8 návštěvníků)

Záhorácké závitky (bůček)

0.0
Záhorácké závitky (bůček)

Potřebné ingredience

Bůček, sůl, pepř, cibule, párek, kysané zelí, koření, anglická slanina.

Postup přípravy

Plátky bůčku naklepeme, osolíme, opepříme.Poklademe proužky cibule, dáme kousek párku, lžíci vymačkaného kysaného zelí a okořeníme špetkou kmínu.Maso rolujeme a upevníme párátky. Pekáč vyložíme 2 nakrájenými cibulemi a plátky anglické slaniny.Na to naskládáme závitky.Posypeme kmínem, grilovacím kořením a pečeme v troubě.Když maso změkne tak do pekáče přidáme ještě 4 lžíce kysaného zelí a dopečeme. Zkoušela jsem i z jiného masa(krkovice, kýta....a vše dobré)
Příloha:brambory.....houskový knedlík....bramborový knedlík

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie