(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Pangasius s lečem

Potřebné ingredience
500 g pangy nebo jiné ryby, zeleninové lečo ve sklenici, oregáno, Rama na smažení (nebo jiný tuk), 5 vajec, sladký kečup a sůl
Postup přípravy
Mírně povolenou rybu osolíme a nakrájíme na kostičky. Osmahneme na másle nakrájenou cibuli, přidáme rybu. Osmahneme a dáme lečo, ze kterého jsem slili šťávu, aby to nebylo tak kyselé. Okořeníme oregánem a necháme dusit. Mezitím si na půl osmažíme osolená vajíčka. Když máme rybu měkkou přidáme vajíčka a dochutíme solí a sladkým kečupem. Podáváme s rýží, případně pečivem.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Verdaska
(upraveno)
24. 11. 2010, 12:07
Opravdu moc dobré
je to lehké a člověk se nemusí odvalit na kanape
neměla jsem oregáno, tak jsem dala koření na ryby a trochu provensálského, ale příště zkusím s oregánem-opravdu rychlé a moc mňam






nahlásit

Dočka
(upraveno)
10. 3. 2010, 13:50

















nahlásit