Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

VEPŘOVÉ SE ŽAMPIONY A ARAŠÍDOVÝM MÁSLEM

0.0
VEPŘOVÉ SE ŽAMPIONY A ARAŠÍDOVÝM MÁSLEM

Potřebné ingredience

viz.níže

Postup přípravy

Vepřové řízky naklepeme, osolíme, opepříme a na pánvičce opečeme - jakmile dáme na pánvičku zakápneme sójovkou - cca 1 lžička na 1 řízek. Až je maso opečené, dáme stranou. Do výpeku dáme nakrájené plátky žampionů, podlijeme asi 2-3 dcl vody a povaříme cca 5 minut. Můžeme trochu opepřit. Přidáme 1 - 2 lžička arašídového másla a 1 lžičku normálního másla a zahustíme jíškou (popř. solamylem). Vše zamícháme, vložíme maso a necháme ještě chvilku provařit.
Podáváme s rýží nebo hranolkama.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie