(recept
si oblíbilo 7 návštěvníků)
Kovářův oheň
Potřebné ingredience
4 vepř.řízky,4 vetší cibule,hrubě tlučený pepř,3 dcl tekuté šlehačky,olej /sádlo/,sůl
Postup přípravy
Tuk rozpálíme a opečeme na něm naklepané,osolené a opepřené maso.Na každé straně asi 3 min.Pak maso vyjmeme a na výpečku osmažíme na kolečka nakrájenou cibuli tak,aby jen zesklovatěla a neztmavla.Okořeníme ji solí a hrubě tlučeným pepřem a zalijeme šlehačkou.Necháme povařit a touto směsí přeléváme masíčko.Podáváme s malými bramboráčky nebo hranolkami,bramborami jak je libo.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
manysek
(upraveno)
20. 1. 2008, 22:18

nahlásit

Misule78
(upraveno)
12. 9. 2007, 19:58





nahlásit
standy
(upraveno)
12. 9. 2007, 20:16
@Misule78
Díky Míšo,my to taky rádi.Jsem ráda,že Vám chutnalo!!!!!!!!!



nahlásit