Zobrazit přihlášovací formulář

Hovězí maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 14 návštěvníků)

Vepřová plec na žampionech a smetaně

0.0
Vepřová plec na žampionech a smetaně

Potřebné ingredience

Suroviny: Asi půl kila plece v celku, asi 8 žampionů_- nebo plechovce,cibule, olej, sůl pepř, kmín, smetana, popřípadě trochu mléka,2 lžíce hladké mouky

Postup přípravy

Postup:

Cibuli si spěníme na oleji, přdáme nakrájené žampiony na plátky, pak osolenou a opepřenou a mírně okmínovanou plec v celku a ze všech stran ji opečeme. Podlijeme vodou a dusíme v hrnci asi 50 minut. Pak maso vyjmeme a zbylou šťávu zahustíme smetanou se dvěma lžícemi hladké mouky , pokud chceme omáčky víc, nastavíme ji mlékem. Vše dochutíme podle své chuti.
Maso nakrájíme na plátky a podáváme s omáčkou a knedlíkem.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

chalupnicka 17. 9. 2010, 7:53
Hm-taky báječný receptík mňam (Y) (Y)
pitruska82 12. 4. 2010, 10:44
to mám také moc ráda (Y) Jen si to zařaďte pod vepřové, místo hovězího (L)
hvezdamodra 11. 4. 2010, 11:58
tak to mužu :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie