Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 7 návštěvníků)

vše v jednom

0.0
vše v jednom

Potřebné ingredience

vepř,krkovice(klidně i jiné maso),brambory,mrkev,pórek,paprika,koření

Postup přípravy

oloupané brambory nakrájíme na čtvrky,mrkev,pórek a papriku také.Vše dáme do větší mísy, aby se to dobře míchalo.Osolíme(celkem dost),okmínujeme,opepříme přidáme vegetu a promícháme.Maso nasolíme,okmínujeme....v zap.míse na ojeji zprudka orestujeme ze všech stran.K masu přidáme zeleninu a brambory.Pečeme ve vyhřáté troubě cca hodinu a půl na 200 stupňů.Během pečení nepromícháváme.

nakrájené brambory a zelenina

restování masa

smíchané

dáme do trouby

dobrou chuť

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Zrušený účet 23. 5. 2010, 17:55
Dělala jsem dnes k obědu. Maso jsem hned nakrájela na plátky, naklepala, některé okořenila gril. kořením, jiné gyrosem, opekla na pánvičce a dala na dno velkého pekáče. Brambory jsem udělala ještě napůl než máte vy, mrkev na půlkolečka, porek taky tak, ve velké míse promíchala a dala na maso. Chvíli před koncem jsem dala trochu oliv.oleje, trochu mása, a asi 2 stroužky česneku a přetřela ty brambůrky. Byla to opravdu mňamka (Y) (Y) (Y) Určitě ještě udělám znova (Y) (Y) Díky za receptík |:o) |:o) (hello) (hello)
ZULAJDA 23. 5. 2010, 18:26
@ (hello)tak to musela být veliká dobrota (jidlo) (jidlo).
m.hirš 22. 5. 2010, 13:25
Dobrý deň, skvelý receptík. Prosím Vás odkiaľ máte ten hrniec čo ste v ňom piekli obedík? Ja tiež také chcem, len neviem akej sú značky a kto ich predáva, ďakujem Martina.
ZULAJDA 22. 5. 2010, 13:29
@m.hirš dobrý den,kupovala jsem ho v Ikei...už ho mám nějaký rok a (Y) http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/40131725

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie