Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbilo 22 návštěvníků)

ADAMÍRA

0.0
ADAMÍRA

Potřebné ingredience

1 KG KUŘECÍCH PRSÍČEK
2 KG BRAMBOR
1 ŠLEHAČKA
1 CIBULKA
40DKG TVRDÉHO SÝRA CIHLA
SUL, PEPŘ, GRILOVACÍ KOŘENÍ
TROŠKA OLEJE

Postup přípravy

JE TO MOOC VELKÁ MŃAMKA....
A JAK JÍ UDĚLAT?

KUŘECÍ PRSA UPRAVÍME JAKO NA ŘÍZKY .. NAKLEPEME , OSOLÍME OPEPŘÍME, DÁME GRILOVACÍ KOŘENÍ. NA DNO PEKÁČE (já to dávám do toho na krocana nebo husu) DÁME TROŠKU OLEJE, NA CELÉ DNO POKLADEME OKOŘENĚNÉ KUŘECÍ ŘÍZKY.
NA PLÁTKY MASA NASYPEME NADROBNO NAKRÁJENOU CIBULKU . POTOM SI OKRÁJÍME BRAMBORY KTERÉ OMYJEME A NAKRÁJÍME NA PLÁTKY A NAVRŠÍME NA MASO. BRAMOBRY POSYPEME SOLÍ A TROCHOU PEPŘE. BRAMBORY ZALIJEME JEDNOU CELOU ŠLEHAČKOU. VRŠEK BRAMBOR POSYPEME GRILOVACÍM KOŘENÍM A HUSTĚ ZASYPEME STROUHANÝM SÝREM.
CELÉ TO DÁME DO TROUBY ZHRUBA ASI NA 40-45MINUT - HLÍDÁME ZLATÝ VRŠEK - ABYCHOM SÝR NEPŘEPEKLY.

JE TO VÝBORNÉ
fotečku vložím dodatečně

TAKTO TO VYPADÁ ZASYROVA PŘED VLOŽENÍM DO TROUBY

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Eiffelka 26. 8. 2013, 20:00
To se mi líbí!!

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie