Zobrazit přihlášovací formulář

Ryby a dary moře

Přidat recept

Maki Suhi

0.0
Maki Suhi

Potřebné ingredience

Rýže /nejlépe speciální na sushi, ale dá se použít i jiná, my rádi jasmínovou/
rýžový ocet
cukr
syrový losos /dá se použít i uzený/
avokádo
okurka hadovka
řasa Nori- pláty

Postup přípravy

Uvaříme rýži, necháme trochu vychladnout. Svaříme si cca 3 lžíce rýžového octa s 1 lžící cukru a tuto směs zamícháme do rýže. Tím rýže bude pěkně držet pohromadě a získá tu správnou příchuť. Necháme vychladnout.
Z rýže uplácáme podlouhlé kuličky, na každou položíme plátek lososa a kousek avokáda. Ustříhneme si proužek řasy a omotáme. Dáme do lednice pěkně vychaldit a můžeme podávat :-)
/Maki sushi se máčí do směsi pasty Wasabi se sojovou omáčkou/

Z vychladlé rýže uplácáme kuličky.

Na kuličky položíme plátek lososa....

...kousek avokáda ...

...a přelepíme ustřiženým proužkem řasy Nori.

...a hotovo :-)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie