Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Slovenská kapustnica /zelňačka/

0.0
Slovenská kapustnica /zelňačka/

Potřebné ingredience

uzené maso/můžou být křížové kosti,žebra,krkovice.../,klobásy-asi 4 druhy po nožičce,sušené houby-nejlepší jsou hříbky,kysané zelí,sušené švestky,rajský protlak,sladká paprika mletá,kroupy malé

Postup přípravy

Do většího hrnce dáme vařit uzené maso,klobásu,zelí,houby,kroupy,dosolíme,dáme protlak.Potom švestky.Povaříme až jsou suroviny měkké,zahustíme jíškou s mletou paprikou.Podáváme zdobené kyselou smetanou-nemusí být a s chlebem.Klobásu a maso před podáváním nakrájíme na kousky.Dobrou chuť. ;o))

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Majonela 22. 4. 2008, 18:14
Mńam,mňammmmmm............ (pl) (pl) (pl) (pl) (pl) (Y) (Y) (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie