NAROZENINOVÝ S ČÍSLEM 51
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
MRKVOVÝ KORPUS
KRÉM: smetanovo- tvarohový se sýrem mascarpone, tímto krémem je celý dort i obmazán.
Každý namazaný korpus je trochu posypán opraženými vlašskými oříšky a…
PAW PATROL PRO NELINKU
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUS: kakaový
KRÉM: mascarponovo-smetanový + tvaroh polotučný + citronová šťáva
BÍLKOVO-MÁSLOVÝ KRÉM: na obmazání celého dortu
BÍLÝ FONDÁN: domácí výroby
FIGURKY:…
MRKVOVÝ DORTÍK
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
MRKVOVÉ KORPUSY
SMETANOVO-SÝROVÝ KRÉM
BÍLKOVO-MÁSLOVÝ KRÉM: na obmazání celého dortu
ŠLEHAČKOVÝ KRÉM: na celkové dozdobení dortu
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE: na čokoládové…
ŠEDESÁTKA S MOTORKOU
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUS: kakaový
KRÉM: smetanovo-mascarponový s kokosem a bílou čokoládou
BÍLKOVO-MÁSLOVÝ KRÉM: na obmazání celého dortu
ŠLEHAČKOVÝ KRÉM: na konečné dozdobení dortu
Křehký dort tmavý
Potřebné ingredience
Linecké těsto tmavé, krém z mascarpone a šlehačky, ovoce (borůvky, víno), rafaelo, živé květiny na dozdobení Křehké linecké těsto: 260 g hladké mouky špetka soli 50 g mandlové mouky (loupané jemně mleté mandle) 200 g másla 100 g moučkového cukru 4 žloutky citronová kůra Pokud chcete těsto tmavé - přidat 2 lžíce kakaa
Postup přípravy
... recept i postup jsem našla zde: http://www.vikendovepeceni.cz/2018/03/dort-z-krehkeho-testa.html
AVENGERS
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
DORT - MEDOVNÍK
KRÉM - SMETANOVO-KARAMELOVÝ
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE + BÍLKOVO-MÁSLOVÝ KRÉM
FONDÁN: BÍLÝ (domácí výroba)
ROZMĚR DORTU: 30X20 CM
VÝŠKA DORTU: 9,5 cm
KRTEČEK S KAMARÁDY, ČERNÝM BINGEM A FLOPEM
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
DORT - MEDOVNÍK
KRÉM - SMETANOVO-KARAMELOVÝ
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE + BÍLKOVO-MÁSLOVÝ KRÉM
FONDÁN- BÍLÝ (domácí výroba)
FIGURKY - vymodelované z modelovací hmoty Master…
Číselný dort
Potřebné ingredience
Linecké těsto světlé a tmavé, krém mascarpone se šlehačkou a pařížskou šlehačkou, ovoce, květiny...čokoládové ozdoby.
Postup přípravy
Podle šablony vykrojit každé číslo 2x, rovnou špičkou nastříkat na spodní patro pusinky krému, opatrně přesunout vrchní patro, znovu krém a ozdobit.
DORTÍK PRO NIKOLASE
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
PIŠKOT: vanilkový s přidáním vanilkové pasty
KRÉM: smetanový s mascarpone
JAHODOVÉ PYRÉ: z mražených jahod
SIRUP na piškot: uvařený z jahodové šťávy
KRÉM na potření…
futbalista
Potřebné ingredience
xxx
Postup přípravy
veľmi pekne ďakujem Táničke (z dielne Torty by Tana) za vymodelovanie úžasnej postavičky