KRÉMOVÝ S FOTKAMI
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
OBA KORPUSY: čokoládové
KRÉM: smetanovo-mascarponový s citronovou příchutí
SIRUP NA KORPUSY: voda, cukr, šťáva z poloviny citronu + nastrouhaná citronová kůra. Převařeno a…
PAW PATROL PRO SALOMONKA
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
DORT: medovníček
KRÉM: smetanový s mascarpone + prokapaný karamelem
KRÉM NA OBMAZÁNÍ CELÉHO DORTU: bílkovo-máslový s bílou čokoládou
FONDÁN BÍLÝ: na potažení dortu
OŘECHOVÝ KRÉMOVÝ PRO JUBILANTKU
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUS: ořechový
KRÉM: pařížský + smetanovo- vanilkový
PRAŽENÉ ZKARAMELIZOVANÉ MLETÉ OŘECHY + KARAMEL
SIRUP NA KORPUSY: citronový
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE: na pomazání…
DORT - LEGO
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
TŘI DORTOVÉ KORPUSY: fialový levandulový, žlutý citronový, zelený špenátovo-pistáciový
KRÉM na naplnění: mascarponovo-smetanový s citronovou šťávou
SIRUP na prokapání…
JEDNOROŽEC V RŮŽOVÉM
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUSY: vanilkové - malý i velký
KRÉM: mascarponovo-smetanový s přidáním citronové šťávy
NÁPLŇ: jahodové pyré
KRÉM NA OBMAZÁNÍ DORTU: bílkovo-máslový s vanilkou + bílá…
NAROZENINOVÝ S PEJSKY
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUS: vanilkový
KRÉM: smetanovo-čokoládový
KRÉM na potření dortu: ganache z bílé čokolády
FONDÁN na potažení: domácí výroba
KVĚTINKY: z domácího fondánu obarvený…
LOLLI POPZ pro Terezku
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
DORT: medové pláty
KRÉM: smetanový + smetanovo-karamelový
SIRUP na potření plátů: uvařená káva Caro s pridáním medu a trochu rumové esence a mléka SALKO
ČOKOLÁDOVÁ…
NAROZENINOVÝ SE SRDÍČKEM A KYTIČKAMI
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUS: čokoládový
KRÉM: mascarponovo - smetanový s tvarohem a citronovou šťávou
SIRUP NA PROKAPÁNÍ KORPUSŮ: voda, cukr, citronová šťáva
FONDÁN NA POTAŽENÍ: bílý - domácí…
SIRYAKARI pro Martina
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
PIŠKOTOVÉ KORPUSY TŘI BARVY: zelený + žlutý + červený
KRÉM NA NAPLNĚNÍ: smetanovo-mascarponový s přidáním vyšlehaného másla a vanilkového pudinku a přidání citronové šťávy
DORT ZAJÍČEK UŠÁČEK
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUS: kakaový + vanilkový s kousky čokolády
KRÉM 1. : čokoládový z Ledových kaštanů + mascarpone
KRÉM 2. : smetanový s mascarpone
BORŮVKOVÁ NÁPLŇ
KRÉM: tvarohovo -…