Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Pomalý hrnec

Přidat recept
POMALÝ HRNEC
Hamburská omáčka v PH

Hamburská omáčka v PH

Potřebné ingredience

Vepřové plecko,1 cibuli,1větší mrkev,celer,4 kuličky nového koření,2 bobkové listy,ml.pepř,tymián,sůl,2 kyselé okurky ,10dkg šunky,nebo plátek libového uzeného masa.Mouku na zahuštění.Můžeme dát i smetanu.

Postup přípravy

Osmahneme cibuli,přidáme nastrouhanou zeleninu,přidáme koření a orestujeme.Na kostky nakrájené plecko necháme zatáhnout a zalijeme vodou ,nebo vývarem. Zapnu PH na 2 asi 2,5…

Zobrazit více...
POMALÝ HRNEC
VEPŘOVÉ NA PÓRKU v MH

VEPŘOVÉ NA PÓRKU v MH

Potřebné ingredience

1/2 kg masa 1 pórek menší 1 cibule česnek sůl, trochu papriky, pepř, kmín, podravku ....

Postup přípravy

Dám do hrnce posmažím na trochu oleji cibulku,maso, pórek dochutím podleji trochou vody a zapnu na dušení 2 hod.
Po 1,5 hodině zahustím jíškou a dochutím a nechám ještě 1/2 hod…

Zobrazit více...
POMALÝ HRNEC
Bratislavské plecko v PH

Bratislavské plecko v PH

Potřebné ingredience

Suroviny 400 g vepřové plece 1 cibule 2 lžíce rajského protlaku 1 velká mrkev Hrášek cuketa na kostičky(nemusí být) 2 sterilované okurky 2 x masox masového vývaru šťáva z půlky citronu voda hladká mouka sůl mletý černý pepř olej 1/2 citronu

Postup přípravy

Maso naklepeme, osolíme a opepříme z obou stran.
Cibulku osmažím přidám maso orestuji dám mrkev a cuketu a zapnu na high. na 2,5 hod. Po 1,5 hodině přidám protlak okurky,…

Zobrazit více...
POMALÝ HRNEC
Vepřové plátky po znojemsku

Vepřové plátky po znojemsku

Potřebné ingredience

Vepřové maso 1 cibule 100 g uzené slaniny 4 ks okurky olej, voda, hladká mouka sůl, mletý černý pepř, sojová omáčka jíška, ocet, podravka

Postup přípravy

Vepřové plátky naklepeme nasolíme opepříme obalíme v hladké mouce a zprudka osmahneme na oleji. Vytáhneme na talíř. Ve výpeku osmahneme cibulku, na kostičky nakrájený špek a párek…

Zobrazit více...
POMALÝ HRNEC
UZENÉ MASO s KAŠÍ A CIBULKOU

UZENÉ MASO s KAŠÍ A CIBULKOU

Potřebné ingredience

Uzené, cibulku, olivový olej, sůl na br. kaši

Postup přípravy

1/2 kg uzené rolky v celku dáme do pomaláčku v noci a loudáme 6 hodin na low můžete na High 3 hodiny a maso měkoučké. Žádné koření ani sůl nedávám. Podleji skleničkou vody a…

Zobrazit více...
POMALÝ HRNEC
HOVĚZÍ LÍČKA NA ČERVENÉM VÍNĚ V PH

HOVĚZÍ LÍČKA NA ČERVENÉM VÍNĚ V PH

Potřebné ingredience

Ingredience: 500 g hovězích líček (cca 2 kusy) 300 g kořenové zeleniny (mrkev, celer, petržel) 500 ml silného hovězího vývaru nebo demi glace 200 ml suchého červeného vína 5 ks kuliček nového koření 3 ks bobkové listy 1 ks velká cibule 3 lžíce rajčatového protlaku nebo pasírovaných rajčat 3 lžíce sádla 1 lžíce třtinového cukru rozmarýn a tymián pepř sůl

Postup přípravy

Opracovaná omytá a osušená líčka nakrájíme na větší kostky, osolíme a opepříme
V kastrolu rozpálíme sádlo a líčka zprudka ze všech stran opékáme cca 10 minut
Maso vyjmeme a…

Zobrazit více...
POMALÝ HRNEC
VEPŘOVÉ MASO NA ZELENINĚ v PH

VEPŘOVÉ MASO NA ZELENINĚ v PH

Potřebné ingredience

viz.postup

Postup přípravy

Vepřové maso vcelku nasolím, popepřím, nakmínuji, gril. Koření, sojová omáčka a worcester. Pokrájím, co mám cibuli, papriku červenou i bílou, rajče, pórek vše na malé kostičky.…

Zobrazit více...
POMALÝ HRNEC
VEPŘOVÉ NA HOUBÁCH V POMALÉM HRNCI

VEPŘOVÉ NA HOUBÁCH V POMALÉM HRNCI

Potřebné ingredience

Vepřové maso - nakrájené na silnější plátky sušené houby nabo nakrájené žampióny sůl, pepř, vegeta, 1 velká cibule - nakrájená nadrobno 3 stroužky česneku - nakrájené na tenké plátečky olej na osmažení cibulky šťáva z 1/2 citrónu trochu solamylu na zatření nebo jíška nebo mouka hladká. Můžete přidat i okurek.

Postup přípravy

Sušené houby v misce zalijeme studenou třeba do rána.

Vepřové maso nakrájíme na silnější plátky a lehce naklepeme paličkou na maso. Maso osolíme, jemně opepříme.…

Zobrazit více...
POMALÝ HRNEC
HOVĚZÍ  NA HOUBÁCH v PH

HOVĚZÍ NA HOUBÁCH v PH

Potřebné ingredience

1/2 kg masa hřiby cibule,jarní cibulka pórek,sůl pepř párek jíška hořčice

Postup přípravy

Maso nkrájím na kostky , nasolím a napepřím. Na pánvi osmažím cibulku potom zatáhnu
maso vložím, pórek, jarní cibulku, PL hořčice,hřiby sušené namočené.

Vše dám do PH…

Zobrazit více...
POMALÝ HRNEC
BŮČEK v PH

BŮČEK v PH

Potřebné ingredience

1 kg bůčku bez kostí cibulu, česnek, pepř, sůl, kmín, trochu červené, papriky a gril. koření

Postup přípravy

Vložíme do PH vůbec nepodléváme pustí to hodně šťávy. Loudám na 3,5 hod. na 2. Do trouby už nedávám. Je to vynikající.

Zobrazit více...

Kategorie