RECEPTY > POMALÝ HRNEC

NÁZEV
prohledat zároveň postup a přísady      vyhledání dle čísla receptu
VŠECHNY TYPY RECEPTŮ | RECEPTY S POSTUPY | RECEPTY PRO INSPIRACI
VŠECHNY RECEPTY
DĚTSKÉ SPECIALITY
POLÉVKY
KUŘECÍ MASO A DRŮBEŽ
HOVĚZÍ MASO
VEPŘOVÉ MASO
MLETÉ MASO
RYBY A DARY MOŘE
ZVĚŘINA
BEZMASÁ JÍDLA
SALÁTY, ZÁLIVKY
RÝŽE A TĚSTOVINY
PIZZY, CHLEBY
SLADKÁ JÍDLA
MOUČNÍKY, POHÁRY
CUKROVÍ
OVOCE
ZAVAŘENINY
CHUŤOVKY
POMAZÁNKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČÍ MASO
BEZLEPKOVÁ DIETA
LUŠTĚNINY
HOUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÁ JÍDLA
DOMÁCÍ MEDICÍNA
DIETY
VÁNOČNÍ CUKROVÍ
DOMÁCÍ PEKÁRNY
GRILOVÁNÍ
DORTY
CO DŮM DAL
DIA RECEPTY
PARNÍ HRNEC
POMALÝ HRNEC
NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY | NEJOBLÍBENĚJŠÍ RECEPTY | NEJOBLÍBENĚJŠÍ ZA POSLEDNÍ MĚSÍC | NEJDISKUTOVANĚJŠÍ RECEPTY
POSLEDNĚ KOMENTOVANÉ RECEPTY
Hovězí guláš s mrkví (1) 20.8.2019, 17:26
Lasagne (1) 13.6.2019, 23:36
Špízy z mletého masa (4) 2.4.2019, 10:52
Hamburská omáčka v PH (1) 20.3.2019, 14:23
Vepřová panenka na víně (3) 1.3.2019, 5:10
VEPŘOVÉ KARI NA MRKVI (5) 2.2.2019, 8:46
HOVĚZÍ GULÁŠ v PH (1) 1.1.2019, 17:48
DISKUSE O RECEPTECH žádosti o radu prosím pište pouze do diskusí o receptech
včera Co dnes vaříte ? | poslední | nejnovější 15.9. 11:32 | všechny 6012
Celkem: 95 (zobrazuje se 1-10)1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 další >>

Vybrané nabídky z našeho Mimibazaru

POMALÝ HRNEC

Hovězí guláš s mrkví



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

500 g hovězí kližky, 4 mrkve, 1 lžíce rajského protlaku, 2 lžíce sušené cibule, 1 lžička sladké papriky, 1 bobkový list, 1 snítka tymiánu, sůl, pepř, 100 ml vody, 100 ml piva (nejlépe černého), v případě potřeby něco na zahuštění (chléb, perník, hraška, jíška...)

POSTUP PŘÍPRAVY

Maso pokrájet na větší kostky a vložit do hrnce (možno předtím zatáhnout na pánvi, ale není nutné).

Mrkev pokrájet na kostky nebo kolečka a přidat do hrnce k masu.

Do hrnce dál přidat cibuli + protlak + papriku + sůl + pepř a vše promíchat.

Přidat pivo + vodu, na povrch položit bobkový list + tymián.

Zobraz více ...


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VELKÝMI OBRÁZKY
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHLEDY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Jitka D. (Ayra) ID 3251 | další recepty

KOMENTÁŘE (1) poslední: 20.8.2019, 17:26 | PŘIDAT KOMENTÁŘ

POMALÝ HRNEC

Kuřecí závitky s baby špenátem a gorgonzolou



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

plátky kuřecího masa (prsní nebo stehenní řízky), plátky anglické slaniny, čerstvý baby špenát, gorgonzola, sůl, koření na kuře (sladká paprika, granulovaný česnek, drcený kmín, rozmarýn), sušená cibule, máslo (nebo ghí) na vymazání hrnce, 50 ml vody na podlití, něco na zahuštění sosu (jíška, záklechtka, škrob, hraška...)

POSTUP PŘÍPRAVY

Kuřecí plátky trochu naklepat, maso osolit a okořenit.
Na plátky položit plátky slaniny, na ní listy baby špenátu a špalíček gorgonzoly.
Maso zavinout a zajistit (párátkem, nití...).

Hrnec lehce vymazat máslem, na dno nasypat sušenou cibuli a na ní rozložit závitky.
Závitky posypat sušenou cibulí a podlít vodou.

Pomalit na LOW 6 hodin (3,5l hrnec).

Zobraz více ...


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VELKÝMI OBRÁZKY
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHLEDY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblíbil jeden návštěvník)

Jitka D. (Ayra) ID 3251 | další recepty

KOMENTÁŘE (0) | PŘIDAT KOMENTÁŘ

POMALÝ HRNEC

Plněné papriky s rýží a medvědím česnekem



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

menší paprikové lusky, 500 g mletého masa (hovězí, vepřové, kuřecí, krůtí...), 3 lžíce sušené cibule, 3 lžíce červené rýže, medvědí česnek, sůl

POSTUP PŘÍPRAVY

V míse smíchat maso + cibuli + rýži, okořenit medvědím česnekem a solí (pokud není čerstvý česnek, tak dobře poslouží i sušený, nebo třeba směs Medvědí sůl).

Paprikové lusky zbavit semínek a žeber a naplnit je masovou směsí.

Vložit do hrnce a pomalit na LOW 6 hodin (3,5l hrnec).

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VELKÝMI OBRÁZKY
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHLEDY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |

Jitka D. (Ayra) ID 3251 | další recepty

KOMENTÁŘE (1) poslední: 25.5.2019, 18:27 | PŘIDAT KOMENTÁŘ

POMALÝ HRNEC

Kuličky s olivami do tortily



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

* KULIČKY: 500 g hovězího mletého masa, 1 velká cibule (čerstvá, nebo 2 lříce sušené), balíček oliv (zelené nebo černé, cca 70-100 g), 2 vejce, sůl, pepř, strouhanka na zahuštění, máslo (nebo Ghí) na vymazání hrnce; * DIP: 4 lžíce bílého jogurtu (nejlépe řeckého typu), 1 stroužek česneku, pažitka, sůl; * K PODÁVÁNÍ: tortila (nebo pita chléb), čerstvá zelenina - ledový salát, papriky, rajčata, šalotka...

POSTUP PŘÍPRAVY

Nejprve si připravit suroviny:
- cibuli pokrájet na jemné kostičky
- olivy pokrájet na plátky
- pažitku pokrájet
- česnek prolisovat a utřít se solí
- veškerou zeleninu pokrájet na požadovanou velikost

V míse smíchat všechny suroviny na kuličky, konzistenci upravit strouhankou.

Zobraz více ...


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VELKÝMI OBRÁZKY
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHLEDY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |

Jitka D. (Ayra) ID 3251 | další recepty

KOMENTÁŘE (0) | PŘIDAT KOMENTÁŘ

POMALÝ HRNEC

Plněné kapie



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

4-5 větších kapií (dole ploché, aby dobře stály), 250 g mletého hovězího masa, 1 větší cibule, 2 stroužky česneku, sůl, pepř, máslo (Ghí), parmezán; * KAŠE: brambory, máslo, mléko, sůl

POSTUP PŘÍPRAVY

Nejprve připravit suroviny:
- brambory pokrájet na kostky
- cibuli pokrájet na drobno
- česnek prolisovat
- parmezán nakrouhat na hoblinky
- z paprik odkrojit vrchní část a lusky zbavit semínek a žeber

Uvařit bramborouvou kaši:

Zobraz více ...


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VELKÝMI OBRÁZKY
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHLEDY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblíbili 3 návštěvníci)

Jitka D. (Ayra) ID 3251 | další recepty

KOMENTÁŘE (0) | PŘIDAT KOMENTÁŘ

POMALÝ HRNEC

Kuřecí roládky s chřestem na víně



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

kuřecí plátky (prsní nebo stehenní řízky), mozarella, chřest (zelený nebo bílý), plátky pršuta, sůl, bílý pepř, 100 ml bílého vína na podlití, kousek másla (nebo Ghí) na vymazání hrnce, několik lístků bazalky, v případě potřeby něco na zahuštění sosu (jíška, škrob...), trocha třtinového cukru (pokud je hodně kyselé víno)

POSTUP PŘÍPRAVY

Maso naříznout a lehce naklepat, mozarellu pokrájet na tenké plátky z chřestu odkrojit dřevnaté konce (bílý oloupat), případně překrojit, je-li moc dlouhý.

Maso osolit a opepřit, poklást plátky mozarelly a na to položit chřest.
Vše zavinout do roládky a tu ještě zabalit do plátku pršuta.

Roládky dát do máslem vymazaného hrnce nahoru rozložit několik lístků bazalky a zalít vínem.

Pomalit 6 hodin na LOW (3,5l hrnec).

Zobraz více ...


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VELKÝMI OBRÁZKY
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHLEDY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblíbil jeden návštěvník)

Jitka D. (Ayra) ID 3251 | další recepty

KOMENTÁŘE (6) poslední: 12.6.2019, 21:49 | PŘIDAT KOMENTÁŘ

POMALÝ HRNEC

Trhané vepřové v bulkách



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

* TRHANÉ VEPŘOVÉ: 1 kg libového vepřového masa bez kosti (plec, kýta...), 1 lžíce třtinového cukru, 1 lžíce mleté červené papriky, ½ lžičky sušeného česneku, ½ lžičky sušeného zázvoru, 1 lžička soli, ¼ lžičky skořice, 25 ml jablečného octa, 100 ml vody; * BULKY: omládek (100 ml mléka, 1 lžíce Sladěnky, 125 g hladké mouky, ½ kostky čerstvého droždí), dále do těsta 140 ml mléka, 1 vejce, 50 g rozpuštěného másla, 1 lžička soli, 125 g hladké mouky, 250 g polohrubé mouky, Na potření: žloutek + trocha mléka, na posypání semínka (sezam, len...); * OBLOHA: kyselé okurky, rajčata, cibule, zelené saláty, olivy, nakládaná zelenina nebo houby, uvařená vejce...

POSTUP PŘÍPRAVY

(Skvělé trhané maso - inspirace z webu pradobroty.)

Do hrnce nalít vodu + jablečný ocet.

V misce smíchat cukr + papriku + česnek + zázvor + sůl + skořici
Maso v této směsi obalit a vložit do pomalého hrnce (zbytky koření nasypat na maso).

Pomalit na LOW 8 hodin (3,5l hrnec).

Zobraz více ...


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VELKÝMI OBRÁZKY
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHLEDY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblíbil jeden návštěvník)

Jitka D. (Ayra) ID 3251 | další recepty

KOMENTÁŘE (0) | PŘIDAT KOMENTÁŘ

POMALÝ HRNEC

Masové koule v bramborách



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

500 g mletého masa (mix hovězí + vepřové), 1 šalotka, ½ lžičky sladké papriky, ¼ lžičky sušeného česneku, 1 lžíce mléka, 1 vejce, sůl, pepř, strouhanka, brambory, kousek másla na vymazání hrnce, 50-100 ml vody na podlití, plátky tvrdého sýra (eidam, gouda...)

POSTUP PŘÍPRAVY

Nejprve si připravit suroviny: šalotku pokrájet na drobno, brambory pokrájet na kolečka cca 1 cm silná.

V míse smíchat mleté maso + šalotku + vejce + mléko + papriku + česnek, osolit, opepřit a upravit konzistenci směsi strouhankou.
Z masové směsi vytvarovat koule.
Do máslem vymazaného hrnce naskládat na dno brambory a trochu osolit.
Na brambory rozložit koule a proklást je plátky brambor, na každou kouli položit kousek sýra.

Pomalit na LOW 6 hodin (3,5l hrnec).

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VELKÝMI OBRÁZKY
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHLEDY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblíbili 3 návštěvníci)

Jitka D. (Ayra) ID 3251 | další recepty

KOMENTÁŘE (0) | PŘIDAT KOMENTÁŘ

POMALÝ HRNEC

Hovězí kýta na víně s máslovo-parmezánovou polentou



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

500 g hovězí kýty, ½ lžičky soli, ½ lžičky třtinového cukru, ¼ lžičky mleté papriky, bílý pepř, 2-3 lžíce sušené cibule, 5 stroužků česneku, 150 ml vody, 150 ml červeného vína, 1 lžíce Worcesterové omáčky; * NA ZAHUŠTĚNÍ: 1 lžíce kukuřičného škrobu, 50 ml vody; * MÁSLOVO-PARMEZÁNOVÁ POLENTA: 100 g instantní polenty, 1 l vody, 1 lžička soli, 3 lžíce másla, 2-3 lžíce nastrouhaného parmezánu

POSTUP PŘÍPRAVY

Česnek pokrájet na malé kostičky.

Maso vložit do hrnce, poprášit solí + cukrem + paprikou + pepřem a posypat cibulí a česnekem.
Zalít vodou + vínem + worcesterovou omáčkou.

Pomalit na LOW 6-7 hodin (3,5l hrnec).

Kukuřičný škrob rozšlehat s vodou.

Zobraz více ...


ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |

Jitka D. (Ayra) ID 3251 | další recepty

KOMENTÁŘE (0) | PŘIDAT KOMENTÁŘ

POMALÝ HRNEC

Kefty s okurkovou omáčkou



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

* KEFTY: 500 g mletého masa (mix hovězí + vepřové), 1 menší cibule, ½ lžičky soli, ½ lžičky koriandrových semínek, (nebo trochu čerstvého koriandru), ½ lžičky mleté papriky, ¼ lžičky kmínu, hrst petrželové natě, 1 lžíce olivového oleje; * NA PODLITÍ: 50-100 ml vody; * OKURKOVÁ OMÁČKA: 1 salátová okurka, 1 velká zakysaná smetana, 1 lžíce čertsvé máty, špetka soli

POSTUP PŘÍPRAVY

Skvělá lehká večeře - původní recept od paní Florentýny.

Nejprve připravit suroviny - cibuli pokrájet na kostičky, petržel pokrájet, koriandrová semínka a kmín podrtit v hmoždíři.

V míse smíchat všechny suroviny na kefty.
Ze směsi vytvarovat šišky.

Masové šišky nechat zatáhnout na pánvi na trošce másla (Ghí) a přendat do hrnce.

Zobraz více ...


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VELKÝMI OBRÁZKY
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHLEDY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |

Jitka D. (Ayra) ID 3251 | další recepty

KOMENTÁŘE (0) | PŘIDAT KOMENTÁŘ
Celkem: 95 (zobrazuje se 1-10)1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 další >>
© 2004-2019 CZECH NEWS CENTER a.s. | Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt