Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Hovězí maso

Přidat recept
HOVĚZÍ MASO
Rozlítaní ptáčci

Rozlítaní ptáčci

Potřebné ingredience

dle receptu

Postup přípravy

děkuji za nápad na: http://recepty.vareni.cz/rozlitani-ptacci/

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
Hovadzie na orientalny sposob

Hovadzie na orientalny sposob

Potřebné ingredience

Hovadzie masko,Orientalne korenie(vitana),tymian,hl.muka,slaninka,cibula,plechovka kokosoveho mlieka

Postup přípravy

Masko si nakrajame na kocky,riadne okorenime a nechame postat. medztym si orestujeme slaninku a cibulu,ked je to hotove vyberieme to na tanier.masko v mise poprašime hl.mukou…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
HOVĚZÍ GULÁŠEK

HOVĚZÍ GULÁŠEK

Potřebné ingredience

hovezí zadní,cibule,gulášové koření,česnek,hl.mouka,zakysaná smetana.

Postup přípravy

na cibulce opražíme zprudka maso,osolíme,okořeníme a dusíme v papiňáku asi půl hoďky.zahustíme hl.moukou,přidáme rozmačkaný česnek a smetanu.
my máme nejraději se špagetama a…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
Hovězí plátky na leču

Hovězí plátky na leču

Potřebné ingredience

4 hovězí plátky 1 velká cibule 1 sklenička leča hl. mouka sůl, pepř, kmín sádlo nebo olej

Postup přípravy

Maso nařízneme na krajích, naklepeme, osolíme a opepříme. Na sádlo nebo olej, co má kdo raději dáme cibulku, osmahneme skoro do zlatova. Vložíme maso a z obou stran zprudka…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
Dušené maso po provensálsku

Dušené maso po provensálsku

Potřebné ingredience

2 cibule, anglická slanina,olej, 2 bobkový list, hovězí kližka, 1 čerstvá kapie, koření provensálské bylinky (poslední dobou jsou mé oblíbené, viz me recepty), 3 stroužky česneku, masox a trochu vegety...

Postup přípravy

viz foto.....

Nedoporučuji použít kapii zelenou, je pro tento recept nevhodná, dodává špatnou chuť.... Jinak variace barevnosti - díky právě kapii se meze nekladou. Já…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
Hovězí rolky plněné hovězím mletým aneb HOVĚZÍ KAM SE PODÍVÁŠ ♥

Hovězí rolky plněné hovězím mletým aneb HOVĚZÍ KAM SE…

Potřebné ingredience

hovězí přední, plátky šunky, kyselé okurky, plnotučná hořtice, mleté hovězí maso, vejce, sůl, sušený česnek, koření provensálské bylinky, bobkový list, ďábelská směs, kousek másla, bujon

Postup přípravy

POkud máte nízký kus masa, nebojte se, dá se nakrojit plátek, ale nedoříznout a druhý zákroj uříznout celý. Mě se to takhle podařilo a měla jsem z toho závitky přes celý talíř :-)…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
Páj "Santa Fé"

Páj "Santa Fé"

Potřebné ingredience

1kg mleté hovězí,trochu oleje, sůl, ml.pepř, oregano, velká jemně nakrájená cibule, 6 čerstvých rajčat, malá konzerva sterilizovanej kukuřice, 1 šálek kukuřičnej mouky /nebo krupice/, 2 šálky vody, 2 lžíce másla, strouhaný tvrdý sýr

Postup přípravy

1. Mleté maso opékáme na vymaštěné pánvi a často mícháme, až se začne drobit. Posolíme, přidáme pepř, oregano všechno podle chuti a velkou drobně nakrájenou cibuli. Smažíme.
2.…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
Segedínský guláš z hovězího masa

Segedínský guláš z hovězího masa

Potřebné ingredience

Hovězí maso, sádlo, máslo, cibule, česnek, kysané zelí, hladká mouka, sladká mletá paprika, kmín celý nebo drcený, sůl, smetana nebo mléko.

Postup přípravy

Cibulku nakrájíme na jemno, maso na přibližně stejné kousky. V hrnci rozpustíme sádlo a dáme na něj zpěnit cibulku. Na cibulku nasypeme papriku a zamícháme (pozor na spálení, bylo…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
ZELENINOVÝ GULÁŠ

ZELENINOVÝ GULÁŠ

Potřebné ingredience

maso na kousky buď hovězí nebo vepřové(lepší hovězí) 1cibule 3stroužky česneku 4 větší brambory 3lžičky čer.papriky sladké 1lžička pálivé červ.papriky 1lžička majoránky 1sklenice zeleninového leča 1masox mouka na zahuštění,sůl, pepř,magi

Postup přípravy

Maso nakrájíme na kostičky,cibuli také a zpěníme ji na oleji, maso orestujem,přidáme masox,papriku,majoránku,sůl,pepř,česnek a podlejeme vodou,maso necháme dusit do poloměka.Když…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
ROŠŤÁCI S BRAMBORÁKEM A BRYNZOU

ROŠŤÁCI S BRAMBORÁKEM A BRYNZOU

Potřebné ingredience

hovězí maso,bramborák,brynza.

Postup přípravy

osolené a opepřené maso dusíme v papiňáku do změknutí.podáváme s křupavým bramborákem a posypeme brynzou.
dobrou chuť

Zobrazit více...

Kategorie