Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
Arabelčina hamburská pečeně

Arabelčina hamburská pečeně

Potřebné ingredience

vepřová pečeně vcelku, párek, kousek celeru, petržele, mrkve, sádlo, 2 kyselé okurky, bobkový list, nové koření, pepř, hořčice, jíška, smetana ke šlehání.

Postup přípravy

Na sádle orestujeme osolené maso vcelku ze všech stran.Pak přidáme na kousky nakrájenou mrkev, celer, petržel, cibuli, krátce orestujeme, podlijeme vodou. Ještě nezapomeneme…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Mleté maso ala španělský ptáček

Mleté maso ala španělský ptáček

Potřebné ingredience

1kg mletého masa - nejlépe míchané, hovězí a vepřové, 2 vajíčka, troška mléka, sůl, pepř, ev. strouhanka . Na náplň hořčice, anglická slanina na plátky, vajíčko, okurek, mrkvička.

Postup přípravy

Maso a suroviny smícháme, utvoříme placičky, každou potřeme hořčicí, poklademe plátky anglické a uvařeným vajíčkem, mrkvičkou, okurkem a opatrně zabalíme a utvoříme válečky.

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřová kotletka se sťávičkou

Vepřová kotletka se sťávičkou

Potřebné ingredience

4 ks kotletky bez kostí,sůl,pepř,1 PL hořčice,2 ks sýr trojúhelník se šunkou,hl.mouka,olejKotletky naklepu a osolím a opepřím,obalím v mouce a dám na rozpálený olej a smažím po obouch stranách,přidám hořcici,olej,cibule,wolčestr,magi

Postup přípravy

Kotletky naklepu a osolím a opepřím,obalím v mouce a dám na rozpálený olej a smažím po obouch stranách,přidám hořcici,cibuli a malinko podliji vodou a chvilku asi 15 min dusím pod…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
*** VEPŘOVÝ GULÁŠ NA PIVU***

*** VEPŘOVÝ GULÁŠ NA PIVU***

Potřebné ingredience

600g vepřového plecka, 5dl světlého piva 10, 2 cibule, 1 červená paprika, 1 zelená paprika, 1 střední rajský protlak, 5 stroužků česneku, 1-2 chilli papričky, 4 lžičky mleté papriky, olej, drcený kmín, mletý pepř, sůl

Postup přípravy

ZKUSTE HO, NEBUDETE LITOVAT JE FAKT VÝBORNÝ.

Vepřové maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a opečeme v kastrolu na rozehřátém oleji dočervena. přidáme oloupané a…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové na brambůrkách se smetanou a parmezánem VŠE Z JEDNOHO PEKÁČKU

Vepřové na brambůrkách se smetanou a parmezánem VŠE Z…

Potřebné ingredience

Plátky vepřové kotlety (dle počtu strávníků), 500 g brambor (dle počtu strávníků), 1 cibule, 1 paprika nebo porek, 1 šlehačka, olivový olej, sůl, česnek.

Postup přípravy

Vepřové plátky kotletky (můžete použít i kuřecí co kdo chce) již den předem naložím do misky s prolisovaným česnekem, jemně poliju olivovým olejem a nechám v lednici do druhého…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Skvělé vepřové nudličky se šlehačkou

Skvělé vepřové nudličky se šlehačkou

Potřebné ingredience

Vepř.maso,cibule,,olej,sojová omáčka,kečup,šlehačka(smetana),pažitka,sůl,bylinky s mořskou solí

Postup přípravy

Maso nakrájíme na nudličky a osolíme a posypeme bylinkami s mořskou solí,cibuli na kolečka a obojí zároveň dáme na pánev s olejem,chvilku restujeme a zakápneme sojovkou.Za…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Zapečené plátky pro Adama-DĚKUJI BERTĚ

Zapečené plátky pro Adama-DĚKUJI BERTĚ

Potřebné ingredience

Ingredience •4 asi 1,5cm silné plátky krkovice bez kosti •hrst na hrubo strouhaného syrového celeru •hrst na hrubo strouhaného sýra Eidam •2vejce •2 lžíce kremžské hořčice •sůl •pepř •podravka •200ml 12%smetany •olej

Postup přípravy

Postup
Plátky krátce opečeme na tuku ,naskládáme do zapékací nádoby,osolíme a opepříme.
Na každý plátek dáme směs:smícháme sýr,celer,vej­ce,hořčici,po­dravku
Podlejeme…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
VEPŘOVÁ PLEC NA HRÁŠKU

VEPŘOVÁ PLEC NA HRÁŠKU

Potřebné ingredience

400gr vepřové plece,2cibule,200gr hrášku-plechovka,nebo mražený,kmín,podravka,sul,pepř,smetana

Postup přípravy

cibulku necháme do ružova,přidáme maso sul pepř kmín a podlijeme vodou,necháme dusit tak 45min do měkka,potom zahustíme-mouka,voda,prováříme 20min a ke konci nasypeme hrášek a…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Dušená mrkev s masem

Dušená mrkev s masem

Potřebné ingredience

300-400g masa (plecko) 500g mrkve kousek másla trocha hladké mouky sůl,pepř

Postup přípravy

Maso pokrájíme na kousky a mrkev očistíme a pokrájíme na
kostičky nebo kolečka.
Maso dáme osmahnout na oleji až pustí šťávu pak přidáme mrkev
a podlijeme trochou vody…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Lahodné kotletky

Lahodné kotletky

Potřebné ingredience

4 ks vepřových kotlet bez kosti olej na smažení, na marinádu : 2 celá vejce 2 lžíce solamilu 1/2 lžíce majoránky 2 lžíce polévkového koření Klasik 1 lžička soli 1 lžička sladké papriky 1 lžička Podravky /Vegety/ 1,5 lžičky mletého pepře 2 střední cibule

Postup přípravy

kotlety cca 1 cm vysušíme,naklepeme,mírně nakrojíme,v misce uděláme marinádu,do uzavírací nádoby na dno dáme kroužky cibule na ni 2 ks kotlet a zalijeme polovinou marinády,znovu…

Zobrazit více...

Kategorie