Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
Arabelčiny Darnadyho kotlety - dnešní  experiment

Arabelčiny Darnadyho kotlety - dnešní experiment

Potřebné ingredience

kotlety, párek, suchý salám, smetana, rajský protlak, vývar, tvrdý sýr, sůl, paprika mletá

Postup přípravy

viz foto

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Řízky na ruby

Řízky na ruby

Potřebné ingredience

kotleta(může být i krkovice),šlehačka,slanina,česnek(já používám česnekový bok),cibule,vejce,mléko,hladká mouka,sůl,pepř,

Postup přípravy

Vykostíme,maso naklepeme jako řízky,osolíme,opepříme,potřeme rozetřeným česnekem(já používám česnekový bok tak už nemažu).Obalíme v mouce,ve vajíčku a z prudka opečeme z každé…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové závitky s klobáskou

Vepřové závitky s klobáskou

Potřebné ingredience

Vepřová krkovička,česneková pasta nebo česnek,sterilované zelí,sůl,pepř,klobáska,cibulka,masox,

Postup přípravy

Vepřovou krkovičku naklepeme ,opepříme,potřeme česnekovou pastou nebo česnekem.Na plátky dáme odkapané zelí a posypeme pokrájenou klobáskou.Klobásku můžeme předtím opéci na oleji …

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové s hříbky

Vepřové s hříbky

Potřebné ingredience

4 plátky vepřové plece, 4 větší hřiby mužou být i žampiony, 1 velká cibule, 3 lžíce oleje, 1 kostka masoxu, sůl, pepř, lžička drceného kmínu, hl. mouka

Postup přípravy

Cibulku oloupeme a pokrájíme nadrobno.Na oleji ji zpěníme dozlatova,přidáme naklepané,osolené a opepřené vepřové plátky.Houby očistíme a pokrájíme.Maso i hřiby zprudka orestujeme…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
úžasná jednoduchá sekaná..

úžasná jednoduchá sekaná..

Potřebné ingredience

1kg boku-muže byt i jine mleté maso-bok je nejlepší 2vejce -celá 2lžíce vegety 1šlehačka-250ml

Postup přípravy

bok umeleme a smícháme s vegetou,vejcem a šlehačkou.
necháme 24hodin uležet v ledici a pak upečeme.

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
POCHOUTKA V ALOBALE

POCHOUTKA V ALOBALE

Potřebné ingredience

vepřové maso,anglická slanina,klabása,brambory, rajčata,parika,cibulu,sůl,kmín.pepř,worcesterová omáčka,máslo.

Postup přípravy

Na kousek alobalu cca 30x40cm,poklademe,plátek másla, oškrabané a na kolečka pokrájené brambory,posolíme,posypeme kmínem.Na ně položíme na plátky pokrájené a naklepané maso(maso…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové v mrkvi - jednoduché !!!!!!

Vepřové v mrkvi - jednoduché !!!!!!

Potřebné ingredience

vepřové maso (kýta, plec,...), asi 6 větších mrkví, 1/2 másla, sůl a kmín

Postup přípravy

maso si nakrájíme na nudličky, nebo kousky a dusíme na máslíčku, podlejeme trochou vody a posypeme kmínem, solím až je maso měkké, je to rychlejc.....

oškrabeme mrkev,…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Játra na čínu

Játra na čínu

Potřebné ingredience

viz postup.

Postup přípravy

Játra omyjeme, opláchneme a nakrájíme na kousky.Na oleji si zpěníme cibulku a přidáme orestovat játra.Chvíli restujeme a poté podlijeme vodou a dusíme. Až začnou játra měknout…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Dušené maso s mrkví

Dušené maso s mrkví

Potřebné ingredience

olej, cibule, kotleta, sůl, pepř, červená mletá paprika, magi, jíška, 3 mrkvičky, brambory

Postup přípravy

na pánvičku dáme trochu oleje, 2 menší na drobno nakrájené cibule, necháme zesklovatět přidáme na kostičky nakrájenou kotletu, osolíme, opepříme, trochu magi, červenou papriku a…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Kotlety pečené na hlávkovém zelí a mrkvi i s přílohou

Kotlety pečené na hlávkovém zelí a mrkvi i s přílohou

Potřebné ingredience

6 plátků vepřové kotlety, ½ hlávky zelí (nakrájeného na větší kousky), 400 g mrkve (nakrájené na větší kolečka), 2 cibule, česnek, sůl, pepř, syrové umyté brambory i se slupkou

Postup přípravy

Na dno vyššího plechu na pečení dáme nakrájenou mrkev, zelí, cibuli a česnek, promícháme a mírně posolíme. Na zeleninu naklademe naklepané, osolené a opepřené kotlety. Brambory…

Zobrazit více...

Kategorie